Vle's Keuken

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Spaans and Surinaams
Omschrijving: 

In het Zuidoosten van Amsterdam vindt u in een grote hal aan de Develstein 100 de World of Food. Het is een zeer bijzonder concept, dat verschillende restaurants en eettentjes samenbrengt in één ruimte. Het resultaat is een grote foodhal waar u doorheen kunt lopen en bij verschillende tentjes een hapjes kunt eten. Ieder tentje heeft weer zijn eigen inrichting en concept, waardoor er veel te ontdekken valt. Het ene restaurant heeft bijvoorbeeld een moderne bar of een hip binnenterras, terwijl u bij een ander tentje alleen iets af kunt halen. De restaurants en eettentjes bij de World of Food zijn niet zomaar restaurants. Het leuke is namelijk dat zij de keukens van over de hele wereld vertegenwoordigen, waardoor het voor u mogelijk wordt om haast een culinaire wereldreis te maken.

U hoeft daar Amsterdam helemaal niet voor te verlaten. Nog leuker is, dat u bij een groot deel van de deelnemende horecaondernemingen bij de World of Food van harte welkom bent met uw dinercheque. Zo ook bij Vle’s Keuken, waar u met uw dinercheque kunt komen genieten van Surinaamse specialiteiten. U kunt met uw dinercheque bijvoorbeeld heerlijke Surinaamse BBQ schotels bestellen. Zoals een BBQ schotel met spareribs en bami of een BBQ schotel met kip en nasi. Ook kunt u traditionele Surinaamse groenten bijbestellen, zoals het welbekende Kouseband en ook Amsoi en Sopropo.

Wilt u graag een culinaire internationale ervaring beleven in Amsterdam? Dan is de World of Food voor u zeker een aanrader! Neem uw dinercheque mee en beleef een reis door de verschillende keukens van over de hele wereld, waaronder Vle’s Keuken!

Contactgegevens:

Vle's Keuken
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-84502091
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Vle's Keuken

Meer restaurants in de buurt

John Juniors

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-11885318
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam John Juniors

Supu Food

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0683666682
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Supu Food

Zenzens Kitchen

Amsterdam
A la carte, Egyptisch, Midden Oosten and Vegetarisch
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0643125660
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zenzens Kitchen