Zenzens Kitchen

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Egyptisch, Midden Oosten and Vegetarisch
Omschrijving: 

Wist u dat sinds een tijdje de World of Food is geopend? World of Food is een bijzonder foodconcept dat zich bevindt in een grote hal in Amsterdam Zuioost. Bij de World of Food kunt u gaan eten bij vele verschillende restaurantjes. Deze restaurantjes vertegenwoordigen de keukens van over de hele wereld. Bij sommige van de restaurants in de World of Food kunt u ook terecht met uw dinercheque. Een unieke kans dus om met uw dinercheque verschillende keukens van over de hele wereld te proberen! Een restaurantje dat u zeker niet mag overslaan bij uw bezoek aan de World of Food is Zenzens Kitchen. Zenzens Kitchen is een Egyptisch restaurantje, waar voornamelijk Egyptische gerechten en enkele gerechten uit de keuken van het Midden-Oosten worden geserveerd.

De traditionele restaurantjes die in iedere Egyptische woonwijk te vinden zijn worden ‘Mahal Tameja’ genoemd. Zenzens Kitchen is de Mahal Tameja van de World of Food, en u hoeft dus niet naar Egypte af te reizen om eens te gaan eten bij zo’n traditioneel Egyptisch tentje. U kunt met uw dinercheque gewoon de Egyptische kooktradities aanschouwen in de hoofdstad van het land. De gerechten die bij Zenzens Kitchen worden bereid hebben een traditionele insteek, maar met een moderne twist. De focus ligt op heerlijke soepen en rijkelijk belegde broodjes. Deze worden vanzelfsprekend bereid met verse ingrediënten.

Kom zelf ontdekken hoe lekker het eten bij Zenzens kitchen is en breng snel een bezoek aan de World of Food. Uw dinercheque is hier van harte welkom dus vergeet deze vooral niet mee te nemen bij uw bezoek aan het restaurant!

Contactgegevens:

Zenzens Kitchen
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0643125660
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zenzens Kitchen

Meer restaurants in de buurt

John Juniors

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-11885318
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam John Juniors

Vle's Keuken

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-84502091
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Vle's Keuken

Ailien's Moksi Alesie

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0642464892
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Ailien's Moksi Alesie