John Juniors

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

John Juniors is een van de vele eetkraampjes is het World Of Food in Amsterdam Zuid-Oost. U kunt hier ook met uw Dinercheque betalen! Het World Of Food is een spectaculaire verzameling van meer dan 25 ondernemende smaakmakers met international streetfood gerechten. Bijzonder aan John Juniors is dat ze een unieke combinatie bieden van klassieke Amerikaanse barbecuegerechten en Surinaamse kruiden. Dit zorgt voor een ware smaakexplosie! Kom dus gauw eens eten en neem gerust uw Dinercheque mee.

Uiteraard kunt u bij John Juniors Grill en Barbecue terecht voor een mals stukje vlees. Toch hebben ze ook aandacht voor andere gerechten met vis, groenten of vleesvervangers. Zo kan iedereen barbecuefan genieten van een heerlijk diner! De producten worden vakkundig en zorgvuldig uitgezocht door chef John Diego. Ook maakt hij zo veel mogelijk alles zelf. Zo geniet u van heerlijke én gezonde gerechten! Met uw Dinercheque kunt u onder andere gaan voor een torenhoge hamburger, een broodje buikspek, kippenvleugels, spareribs en nog veel meer. Veel van deze lekkernijen worden een nacht lang gemarineerd voor een ultieme smaakbeleving. Ze hebben ook altijd een verassend gerecht van de maand. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lamsburger met gegrilde groenten, geitenkaas en honing-mosterd-munt-mayo in ruil voor uw Dinercheque?

John Diego denkt ook aan de mensen uit Amsterdam Zuid-Oost. Zo biedt hij bijvoorbeeld werkplekken aan voor jongeren en ouderen uit de buurt en geeft hij leuke workshops aan mensen die interesse hebben in het werken in de horeca. Zo geeft John Diego niet alleen invulling aan uw gezellige avondje uit, maar ook aan Zuid-Oost!

Contactgegevens:

John Juniors
Develstein 100C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-11885318
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam John Juniors

Meer restaurants in de buurt

Supu Food

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0683666682
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Supu Food

Vle's Keuken

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-84502091
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Vle's Keuken

GoldCoast Restaurant & Catering

Amsterdam
A la carte, Afhalen, Biologisch, Internationaal and Vegetarisch
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0629603355
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam GoldCoast Restaurant & Catering