Nationale Diner Cadeaukaart Uitleg

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan de Nationale Diner Cadeaukaart! Dit is een dinerbon in de vorm van een handige betaalpas. Met deze pas kan de ontvanger in alle aangesloten restaurants betalen en een eventueel restbedrag blijft gewoon op de kaart staan! Via de saldochecker kunt u heel gemakkelijk zien hoeveel geld er op de pas staat.

Wilt u een Nationale Diner Cadeaukaart geven? U kunt de Nationale Diner Cadeaukaart in elke waarde tussen de €5,- en €150,- bestellen. Wilt u meer geven dan €150,-? Dan kunt u meerdere kaarten tegelijk geven. Nationale Diner Cadeaukaart wordt geleverd in een mooie cadeau-envelop met ruimte voor een persoonlijke boodschap waardoor het nóg leuker is om te krijgen. Alle bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden dezelfde dag nog via PostNL verstuurd. Nationale Diner Cadeaukaart is alleen online via deze website te bestellen. 

Heeft u een Nationale Diner Cadeaukaart gekregen? U kunt bij de aangesloten restaurants betalen met uw Nationale Diner Cadeaukaart. Heeft u voor een lager bedrag gegeten dan op de pas staat? Dan blijft het overige bedrag er gewoon op staan. Heeft u voor een hoger bedrag gedineerd dan uw Nationale Diner Cadeaukaart waard is? Dan kunt u het restaurant gewoon bij betalen! Ga naar restaurants voor één van de vele restaurants bij u in de buurt. Reserveer en ga een heerlijke avond tegemoet!

Heeft u vragen? Kijk bij veelgestelde vragen of neem contact met ons op. U kunt ons ook direct bellen: 085 208 6522