Nationale Diner Cadeaukaart Dinercheque

Wat is een Dinercheque?

Een Diner Cheque is een Dinerbon van papier (ook wel in het Engels dinnercheque genoemd). De Dinerbon van Nationale Diner Cadeaukaart .nl is een plastic pas van creditcard formaat. De Nationaal te besteden Diner Cadeaukaart noemen wij daarom geen Diner Cheque, maar een diner- of restaurantbon.

Direct bestellen

 

Op zoek naar een Dinercheque?

Zoek dan niet langer! Bestel op deze site en geef de gelukkige ontvanger een diner cadeau! Genieten in een van de ruim 3250 aangesloten restaurants. De ontvanger kan zelf kiezen naar zijn eigen smaak. Het aanbod is namelijk zeer divers en bevat onder andere de meest gebruikte Franse keuken, maar ook bijvoorbeeld Afrikaans, Aziatisch (onder andere Thais of Chinees) en zelfs Mexicaans.

 

Wat zijn de voordelen ten opzichte van een papieren Dinercheque?

  • Eenvoudig te gebruiken (gewoon in de pin-automaat van een restaurant)
  • Zeer luxe uitstraling, de kaart wordt standaard geleverd in een cadeaubox
  • Te besteden bij meer dan 3250 aangesloten restaurants
  • Bestelbaar in waardes tussen 5 en 150 euro per kaart

 

Waarom bestellen op Nationaledinercadeaukaart.nl?

Uw bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd wanneer u een order plaatst voor 17.00 uur op een werkdag! In de meeste gevallen heeft u de dinercheque/dinerbon al de volgende dag per post ontvangen. Onze verzending wordt verzorgt door PostNL. Indien uw order minder dan 3 kaarten of een bestelbedrag < 300 euro betreft, dan zal de bestelling met de gewone briefpost verzonden worden. Grotere orders, of van een hoger bedrag, zullen per aangetekende post naar u worden verzonden. Voor deze orders zal dan ook getekend moeten worden.