Supu Food

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In Amsterdam bestaan tientallen, misschien wel honderden bezorgrestaurants die eten bezorgen uit keukens van over de hele wereld. Chinees, Thais, Indiaas, noem maar op en u kunt het wel bestellen. Zo ook heerlijke Surinaamse Specialiteiten! Dat u in Amsterdam Surinaams eten kunt bestellen zal u waarschijnlijk niet echt verbazen, maar dat dit nu ook met uw dinercheque kan wellicht wel! Met uw dinercheque kunt u vanaf nu namelijk terecht bij Supu Food, een Surinaams specialiteiten restaurantje dat is gevestigd aan de Develstein 100c. Bij Supu Food worden met veel plezier de meest uiteenlopende Surinaamse Specialiteiten klaargemaakt, die u vervolgens op een plek naar keuze kunt laten bezorgen.

Op deze manier kunt u met uw dinercheque heerlijk thuis genieten van alles wat de Surinaamse keuken te bieden heeft. Zo kunt u voor de lunch een van de volgende zeer bekende gerechten bestellen: een broodje bapao of een broodje Bakkeljauw. Beide zijn erg populair en zeker de moeite van het proberen waard wanneer u deze broodjes nog nooit heeft geproefd. Op het menu van Supu Food staat ook vele lekkere soepen die u als voorgerecht kunt bestellen of in een groter formaat. Zo kunt u onder andere kiezen voor een Saoto soep en voor een Gritbanasoep. Met uw dinercheque kunt u verde een nasischotel met kip bestellen, bamigerechten of ander gerechten met rijst en vlees.

Kijk op de website van Supu Food voor alle mogelijkheden en de verschillende soorten gerechten die in de keuken van dit restaurantje worden bereid. Geniet van de lekkere specialiteiten met uw dinercheque op een door u zelf uitgekozen plaats.

Contactgegevens:

Supu Food
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0683666682
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Supu Food

Meer restaurants in de buurt

John Juniors

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-11885318
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam John Juniors

Vle's Keuken

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-84502091
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Vle's Keuken

Zenzens Kitchen

Amsterdam
A la carte, Egyptisch, Midden Oosten and Vegetarisch
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0643125660
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zenzens Kitchen