Taste of Africa

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Internationaal and Speciaal
Omschrijving: 

Heeft u wel eens gehoord van het concept ‘World of Food’ in Amsterdam Zuidoost? World of Food bestaat uit vele verschillende restaurantjes uit verschillende delen van de wereld, samengebracht in een grote hal aan de Develstein 100F. U kunt hier eten proeven uit alle windstreken, waaronder West-Afrika. Bij een deel van de restaurantjes in World of Food bent u met uw dinercheque van harte welkom. Zo ook bij Taste of Africa, waar u met uw dinercheque kunt komen genieten van heerlijke West-Afrikaanse specialiteiten. Iedere maand staat er een ander land centraal, en dit heeft als gevolg dat u bij ieder bezoek aan het restaurant weer nieuwe gerechten en smaken kunt ontdekken.

De eigenaar van het restaurant, Alex Jebose, is een trotse horecaondernemer die zelf geboren en getogen is in Afrika. Hij wil u graag kennis laten maken met de smaken, cultuur en tradities van dit bijzondere werelddeel en doet dit iedere dag met veel plezier. Naast dat u bij Taste of Africa lekker kunt gaan eten is er daarom vaak ook de mogelijkheid om tentoonstellingen te bekijken, te dansen of deel te nemen aan een workshop. Zo wordt uw avond uit met uw dinercheque meer dan slechts een diner, maar wordt het echt een culturele en culinaire ervaring die u lang bij zal blijven.

Kom met eigen ogen kijken wat er allemaal mogelijk is in de World of Food en in het bijzonder bij restaurant Taste of Africa. U bent van harte welkom met uw dinercheque, dus vergeet deze niet mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Taste of Africa
Develstein 100F
1102Ak Amsterdam
Telefoon: 
0643844042
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Taste of Africa

Meer restaurants in de buurt

Supu Food

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0683666682
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Supu Food

Ailien's Moksi Alesie

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0642464892
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Ailien's Moksi Alesie

Zenzens Kitchen

Amsterdam
A la carte, Egyptisch, Midden Oosten and Vegetarisch
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0643125660
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zenzens Kitchen