Ailien's Moksi Alesie

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Spaans and Surinaams
Omschrijving: 

Het grootste eet- en horecatrefpunt van Amsterdam, ligt in Zuid-Oost en heet ‘World of Food’. Deze oude parkeergarage is veranderd in een schitterend foodcourt, waarin meer dan 25 ondernemende smaakmakers internationale streetfood gerechten voorschotelen. Een van deze 25 eetgelegenheden is Ailiens Moksi-Alesie. De term Moksi-Alesie is Surinaams voor “gemengde rijst”. Deze term geeft de ruimte voor vele mogelijkheden van gerechten, die allemaal zeer de moeite waard zijn. Uiteraard kunt u hier terecht met uw dinercheque.

Mocht u van Surinaamse gerechten houden, dan is dit de plek om uw dinercheque te gebruiken. U kunt verschillende varianten bestellen. De gerechten bestaan uit rijst en zoutvlees. Dit wordt aangevuld met gerookte kip of kipstukjes, afhankelijk van het gerecht. De maaltijden zijn heerlijk gekruid en verder nog voorzien van gele banaan, zuurgoed en/of sambal. En als u niet van vlees houdt, dan bent u hier ook aan het juiste adres voor een heerlijke vismaaltijd. Wilt u extra gezond eten? Dan kunt u nog een salade of een smoothie nemen. Voor de echte zoetekauw zijn er afsluiters met chocola of cake. Als u de internetpagina van Ailiens Moksi-Alesie bezoekt, dan bent u meteen overtuigd van deze eetgelegenheid. De plaatjes van de maaltijden zien er namelijk dermate schitterend uit dat u niet langer zult twijfelen. Een complete Surinaamse kaart, waarvan de gerechten op prachtige wijze worden geserveerd. Mocht u nog twijfelen, dan kunt u een kijkje nemen op de website, en de foto’s van de gerechten zullen u er direct van overtuigen dat dit de ideale eetgelegenheid is om uw dinercheque te verzilveren.

Gaat u gerust eens langs op de eerste verdieping van het World of Food gebouw, om met uw dinercheque te genieten van de Surinaamse keuken.

Contactgegevens:

Ailien's Moksi Alesie
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0642464892
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Ailien's Moksi Alesie

Meer restaurants in de buurt

Supu Food

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100c
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0683666682
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Supu Food

Vle's Keuken

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100 C
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
06-84502091
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Vle's Keuken

Zenzens Kitchen

Amsterdam
A la carte, Egyptisch, Midden Oosten and Vegetarisch
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0643125660
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zenzens Kitchen