Ribhouse Big Texas

Wanneperveen (OV)
Soort keuken: 
Grill
Omschrijving: 

Bent u een echte vleesliefhebber? Dan moet u bij Ribhouse Big Texas in Wanneperveen zijn met uw Dinercheque! Ze serveren hier heerlijke vleesspecialiteiten in de authentieke sfeer van een echt Amerikaans steakhouse. Het ruime terras is de ideale rustplek tijdens een fietstocht of lange wandeling in de prachtige natuurlijke omgeving. Kom weer helemaal bij met een hapje en drankje. Ze accepteren ook uw Dinercheque!

Ribhouse Big Texas is het best gewaarde geheim van Wanneperveen, maar wordt steeds bekender in de regio en daar buiten. Vooral het onbeperkte spareribs-arrangement is erg geliefd. Voor slechts €15 kunt u uitgebreid genieten van zoete of pikante spareribs, die zo van het botje af vallen. Zoals het hoort! Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Op de menukaart staan diverse vleesspecialiteiten, waaronder verschillende sappige steaks. Wat dacht u van een ‘’Buffalo Bill’s Eye’’ of ‘’Texas Temptation’’? De ultieme carnivoor moet de ‘’Ribhouse Big Texas Special’’ bestellen. Dit is een Côte de Boeuf van maar liefst 500 gram! Overigens heeft u ook nog de mogelijkheid om kipribs, lamsfilet, grote garnalen of zalmfilet te bestellen met uw Dinerbon. Voor de vegetariërs is er een wisselend vegetarisch gerecht, gebaseerd op de inspiratie van de chef.

Uiteraard mogen de verleidelijkste desserts ook niet ontbreken bij een Amerikaans restaurant. Op de dessertkaart van Ribhouse Big Texas vindt u onder andere traditionele cheesecake en vanille-ijs met karamelsaus en karamelstukjes. Laat u verassen met een heerlijk diner voor een goede prijs! Wat dacht u van een driegangendiner van slechts €19,95?

Contactgegevens:

Ribhouse Big Texas
Veneweg 122
7946LJ Wanneperveen
Telefoon: 
0522-281800
Nationale Diner Cadeaukaart Wanneperveen Ribhouse Big Texas

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon: 
0521361600
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grand Cafe Fanfare
Adres: 
Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
Telefoon: 
0521361231
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Restaurant Hollands Venetie

De Witte Hoeve

Giethoorn
A la carte
Adres: 
Zuiderpad 32
8355 CA Giethoorn
Telefoon: 
0521361428
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn De Witte Hoeve