Grand Cafe Fanfare

Giethoorn (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Giethoorn wordt ook wel Het Venetië van het Noorden genoemd. Hier zijn water en land in harmonie, zoals dat van een gebied waar de watersport van groot belang is wordt verwacht. Na een lange dag strijden tegen wind en water is het niet gek dat u een goede trek heeft opgebouwd. Gelukkig is er in Giethoorn goed over nagedacht wat daar tegen te doen is. De oplossing is het Grand Café Fanfare. U kunt hier ook met een dinercheque van Diner Cadeau betalen.

U kunt ouderwets genieten in een modern jasje bij Fanfare. Er wordt op de kaart met een knipoog verwezen naar het glorierijke verleden van het Grand Café. Maar er wordt bij Fanfare niet op de lauweren gerust. Ze hebben geprobeerd een huiselijke sfeer te creëren door het restaurant op een ongedwongen manier in te richten. Dit in combinatie met de gastvrijheid van het personeel zorgt ervoor dat elke gast zich op zijn gemak voelt. Het eten smaakt hierdoor des te beter. De gastvrijheid is een belangrijk punt voor Fanfare, zoveel dat het een onderdeel van de fundering is waar het café op rust. De smaak en de kwaliteit van het eten en de vele arrangementen die worden verzorgd door het café zijn de andere onderdelen.

Zoals gezegd zijn de arrangementen talrijk. U kunt uit drie verschillende zalen kiezen. Het Grand Café, het proeflokaal en de Tubazaal. Door dit diverse aanbod zal het niemand verbazen dat ze bij het Gran Café uiteenlopende verzoeken krijgen. Van trouwerijen tot recepties tot bedrijfsuitjes. Het is allemaal mogelijk en bij Grand Café Fanfare doen ze niet moeilijk. Ook niet over betalen met een dinercheque van Diner Cadeau.

Contactgegevens:

Grand Cafe Fanfare
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon: 
0521361600
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grand Cafe Fanfare

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
Telefoon: 
0521361270
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grachthof Giethoorn | Restaurant & Bootverhuur
Adres: 
Binnenpad 141
8355 BW Giethoorn
Telefoon: 
0521-361888
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Cafe Restaurant De Sloothaak

Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill

Giethoorn
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
Telefoon: 
0521712422
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill