Cafe Restaurant De Sloothaak

Giethoorn (OV)
Soort keuken: 
Lokaal
Omschrijving: 

Café Restaurant De Sloothaak is te vinden in het oude centrum van het waterdorp Giethoorn. Dit bijzondere dorp staat bekend om haar vele grachten, bruggen en de afwezigheid van auto’s. Het is een populaire vakantiebestemming in zowel binnen- als buitenland. Zoekt u nog een leuke bestemming voor een dagje uit? Dan bent u in Giethoorn aan het goede adres! Kom dan ook meteen gezellig eten bij Café Restaurant De Sloothaak. Ze accepteren ook uw Dinercheque.

Café Restaurant De Sloothaak maakt onderdeel uit van een camping en vakantiepark, maar iedereen is welkom. U kunt er niet alleen gezellig eten met uw partner of familie, maar het is ook een zeer geschikte locatie voor vergaringen, feesten en recepties. Voor een lunch of diner met uw Dinercheque zit u bij De Sloothaak in ieder geval sowieso goed! Elk seizoen staan er andere lekkernijen op de kaart, waarbij gebruik wordt gemaakt van pure Hollandse ingrediënten. Tijdens de lunch krijgt u in ruil voor uw Dinercheque bijvoorbeeld een heerlijke pannenkoek, een grote tosti met boerenkaas of kroketten van de Heeren van Loosdrecht. Ook in de avond is het goed toeven bij Café Restaurant De Sloothaak. Bestel dan bijvoorbeeld de dry aged pepersteak met een lauwwarme paddenstoelensalade en portjus.

Bij dit veelzijdige restaurant zijn ook allerlei leuke arrangementen mogelijk, die u al vanaf twee personen kunt bestellen. Zo serveren ze bijvoorbeeld een driegangendiner, een mannenmenu en een zelfs een barbecuemenu waarbij u zelf vlees en vis mag grillen op het terras. Ieder gezelschap geniet hier van kwaliteit en gezelligheid. Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Cafe Restaurant De Sloothaak
Binnenpad 141
8355 BW Giethoorn
Telefoon: 
0521-361888
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Cafe Restaurant De Sloothaak

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe Fanfare

Giethoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon: 
0521361600
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grand Cafe Fanfare
Adres: 
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
Telefoon: 
0521361270
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grachthof Giethoorn | Restaurant & Bootverhuur

Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill

Giethoorn
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Adres: 
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
Telefoon: 
0521712422
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill