Restaurant Belterwiede

Wanneperveen (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

Wilt u graag een fijne middag of avond uit beleven met uw dinercheque op een mooie landelijke locatie met veel leuke activiteiten in de buurt? Dan bent u bij restaurant Belterwiede op de juiste plaats. Restaurant Belterwiede bevindt zich in het Overijsselse plaatsje Wanneperveen in de buurt van Steenwijk en het is een onderdeel van het grote recreatiepark Belterwiede. U kunt een bezoek aan dit restaurant daarom uitstekend combineren met ofwel een wandeling of een fietstocht door de omliggende natuur ofwel met een van de vele activiteiten die in het park worden aangeboden. Op de website kunt u een goed overzicht vinden van alle mogelijkheden die er zijn in het park en alle arrangementen die worden aangeboden. Wanneer u alleen met uw dinercheque wilt komen lunchen of dineren bij restaurant Belterwiede dan kan dat natuurlijk ook. Eenieder is welkom in dit gezellige restaurant.

In de keuken van restaurant Belterwiede worden iedere dag met veel plezier verse gerechten bereid. Dit gebeurt door een keukenteam onder leiding van Harry Bult. Wanneer u meer wilt weten over deze bevlogen chef, dan kunt u zijn online blog lezen. Hierin vertelt hij over zijn passie voor koken en eten, zijn inspiratie voor de kaart van het restaurant en over het restaurant zelf. Op deze manier kunt u alvast een goed beeld krijgen van wat u kunt verwachten wanneer u met uw dinercheque een bezoek brengt aan restaurant Belterwiede!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit gemoedelijke Overijsselse restaurant? Wacht dan niet langer en reserveer een tafeltjes bij restaurant Belterwiede. Vergeet bij uw bezoek niet om ook uw dinercheque mee te brengen, want daar kunt u aan het eind van een geslaagde middag of avond de rekening mee betalen!

Contactgegevens:

Restaurant Belterwiede
Veneweg 193
7946 LP Wanneperveen
Telefoon: 
0522-281828
Nationale Diner Cadeaukaart Wanneperveen Restaurant Belterwiede

Meer restaurants in de buurt

Ribhouse Big Texas

Wanneperveen
A la carte, Afhalen and Grill
Adres: 
Veneweg 122
7946LJ Wanneperveen
Telefoon: 
0522-281800
Nationale Diner Cadeaukaart Wanneperveen Ribhouse Big Texas

De Witte Hoeve

Giethoorn
A la carte
Adres: 
Zuiderpad 32
8355 CA Giethoorn
Telefoon: 
0521361428
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn De Witte Hoeve
Adres: 
Binnenpad 141
8355 BW Giethoorn
Telefoon: 
0521-361888
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Cafe Restaurant De Sloothaak