Gastrobar Onder de Pannen

Terschelling (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Welkom bij Gastrobar Onder de Pannen! Deze leuke gastrobar dat is gevestigd aan de rand van Midsland in Terschelling wordt u gastvrij en heel vriendelijk ontvangen. U kunt hier nu ook met uw dinercheque terecht! Bij Gastrobar Onder de Pannen staat gemoedelijkheid centraal. Ook kunt u lekker eten voor een betaalbare prijs in de oude vertrouwde gezellige sfeer. Elk bezoek aan Onder de Pannen is een ware belevenis, maar zal nooit tegenvallen. De locatie van Onder de Pannen is prachtig. In de omgeving kunt u heerlijk fietsen of wandelen terwijl u geniet van al het moois om u heen. De dag kunt u dan afsluiten met uw dinercheque bij Onder de Pannen! Jong en oud zijn hier van harte welkom.

In de keuken staan de koks met passie voor u te koken. Zij maken de lekkerste gerechten met uitstekende producten. Er is een standaard menu, maar elke dag is er ook een verrassend dagmenu aanwezig. In het voor- en naseizoen zijn er speciale thema-avonden met passende gerechten. Zo zijn er bijvoorbeeld Indonesische avonden met heerlijke Indonesische gerechten! Leuk voor uw dinercheque! Op de kaart is een ruime keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils! Heeft u speciale wensen, omdat u bijvoorbeeld een allergie heeft? Laat dit dan gerust even aan de bediening weten.

U en uw gezelschap zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur van harte welkom bij Gastrobar Onder de Pannen. Tot snel met uw dinercheque!

 

Contactgegevens:

Gastrobar Onder de Pannen
Heereweg 22
8891HS Terschelling
Telefoon: 
0562448390
Nationale Diner Cadeaukaart Terschelling Gastrobar Onder de Pannen

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Dorpsstraat 81
8899AD Vlieland
Telefoon: 
0562453043
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Grandcafe De Oude Stoep

Gestrand Eten Aan Zee

Vlieland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havenweg 3
8899BB Vlieland
Telefoon: 
056-2451195
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Gestrand Eten Aan Zee
Adres: 
Havenweg 1
8899 BB Vlieland
Telefoon: 
0562451324
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Restaurant 't Geuzennest