Grandcafe De Oude Stoep

Vlieland (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Wie wel is op Vlieland geweest is kent ongetwijfeld Grand Café de Oude Stoep. Gelegen pal in het centrum van Oos-Vlieland, in de pittoreske Dorpsstraat, vindt u dit gezellige restaurant. Hier kunt u heerlijk lunchen en uitstekend dineren onder het genot van een goed glas wijn. U mag natuurlijk ook een keer binnen stappen voor een borrel of kop koffie. Ook met uw dinercheque bent u bij ons van harte welkom.

Bij het inrichten van ons monumentale restaurant hebben we ons laten inspireren door het strand. Onze inrichting is licht, maar gezellig. U kunt in de zomer uiteraard ook uw maaltijd nuttigen op ons waddenterras. U zit dan in het zonnetje, met een prachtig en uniek uitzicht op de Waddenzee. Hier een lekkere maaltijd nuttigen geeft u zonder moeite een heerlijk vakantiegevoel. Laat u verwennen door onze vriendelijke bediening en kom helemaal tot rust. Begin met één van onze smakelijke starters en kies daarna uit een vis-, vlees- of vegetarisch hoofdgerecht. Een heerlijke rode poonfilet met mosterd dille mayonaise, zeebaarsfilet met bieslook crèmesaus, maiskip supême uit de oven, varkenshaasmedaillons met saus van rode port, quiche met broccoli en geitenkaas… Een kleine greep uit ons gevarieerde menu. Onze koks stellen dit menu speciaal voor u samen en nemen alleen genoegen met de lekkerste gerechten en de hoogste kwaliteit. Ook voor een borrelplankje, een bittergarnituur, of olijven met feta en een glas wijn bent u bij ons van harte welkom. Wij schenken bij uw diner of lunch uiteraard ook een goed glas wijn voor u in.

Wil u dus ook genieten van een heerlijke locatie en net zo lekker eten? Kom dan snel een keer langs bij De Oude Stoep, en neem uw dinercheque met u mee!

Contactgegevens:

Grandcafe De Oude Stoep
Dorpsstraat 81
8899AD Vlieland
Telefoon: 
0562453043
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Grandcafe De Oude Stoep

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Heereweg 22
8891HS Terschelling
Telefoon: 
0562448390
Nationale Diner Cadeaukaart Terschelling Gastrobar Onder de Pannen

Gestrand Eten Aan Zee

Vlieland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havenweg 3
8899BB Vlieland
Telefoon: 
056-2451195
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Gestrand Eten Aan Zee
Adres: 
Havenweg 1
8899 BB Vlieland
Telefoon: 
0562451324
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Restaurant 't Geuzennest