Restaurant 't Geuzennest

Vlieland (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Heerlijk dineren, lunchen of lekker koffiedrinken op een absolute toplocatie op Vlieland? Het kan bij Restaurant ‘t Geuzennest. Het restaurant is onderdeel van Hotel Zeezicht, al vele jaren een begrip op het eiland, voornamelijk door het heerlijke eten en de centrale ligging. Aan het begin van de Dorpsstraat, de belangrijkste straat van Vlieland, én een prachtig, ruim uitzicht op zee. Hier ziet u de veerponten aankomen vanaf het grote overdekte terras. Geniet van de bedrijvigheid van het eiland en van een rustgevend uitzicht op zee. Dit alles kunt u ook nog eens met uw dinercheque afrekenen!

Het eiland is voor ons belangrijk, ook in ons eten. Chef-kok Ilona Dijkstra stelt daarom gerechten samen met heerlijke eilander producten, waardoor in elk gerecht een specifieke eilander smaak doorklinkt. Denk bijvoorbeeld aan de Zeezicht Biefstuk, een botermals stukje vlees met de befaamde Zeezichtsaus op basis van rode wijn, zilveruitjes, spekjes en champignons. Of kies een vis stoofpotje met kabeljauw, mosselen en scampi’s in een romige kreeftenjus. Of ga op de vegetarische toer, bijvoorbeeld door onze gegratineerde meiknol gevuld met ratatouille te proeven. Vooral staat het restaurant echter bekend om haar schotels. U kunt kiezen uit drie even lekkere schoteldiners, namelijk de Captain’s diner (van het eiland), de Batavieren Schotel (van het land), of als u liever de zilte zee wil proeven, de Neptunus Schotel (uit de zee). Wat uw keuze ook is, het is gegarandeerd een heerlijk diner voor twee.

Op Vlieland is het heerlijk toeven waar u ook bent, maar u vindt haast geen betere locatie op heel het eiland dan Zeezicht en ‘t Geuzennest. Dat, samen met de heerlijke authentieke eilander smaken die wij u bieden, maakt het tot de perfecte plek om uw dinercheque te verzilveren. Komt u snel bij ons langs?

Contactgegevens:

Restaurant 't Geuzennest
Havenweg 1
8899 BB Vlieland
Telefoon: 
0562451324
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Restaurant 't Geuzennest

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Heereweg 22
8891HS Terschelling
Telefoon: 
0562448390
Nationale Diner Cadeaukaart Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Adres: 
Dorpsstraat 81
8899AD Vlieland
Telefoon: 
0562453043
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Grandcafe De Oude Stoep

Gestrand Eten Aan Zee

Vlieland
A la carte and Afhalen
Adres: 
Havenweg 3
8899BB Vlieland
Telefoon: 
056-2451195
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Gestrand Eten Aan Zee