Gestrand Eten Aan Zee

Vlieland (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Heerlijk dineren, lunchen of lekker koffiedrinken op een absolute toplocatie op Vlieland? Het kan bij Restaurant Gestrand. Het restaurant is al vele jaren een begrip op het eiland, voornamelijk door het heerlijke eten en de centrale ligging. Vlakbij het begin van de Dorpsstraat, de belangrijkste straat van Vlieland, én een prachtig, ruim uitzicht op zee. Hier ziet u de veerponten aankomen vanaf het grote terras. Geniet van de bedrijvigheid van het eiland en van een rustgevend uitzicht op zee. Dit alles kunt u ook nog eens met uw dinercheque afrekenen!

Kom gezellig bij ons zitten op ons prachtige terras of ons sfeervol ingerichte restaurant. Bij alles laten we ons inspireren door onze unieke locatie van zee, strand en land, die het eiland zo kenmerkt. U kunt bij ons komen lunchen, heerlijk dineren of een lekkere kop koffie komen drinken. Kom proeven van de smaken en de sfeer van het eiland, die u kunt herkennen in gerechten als de coquilles met rucola en serrano ham, de Noordzee vissoep, de diamant haas met reuzegamba’s, het stoofpotje van lam met rozemarijn, de biefstuk met paté van de cranberries waar Vlieland bekend om staat, de gebakken makreelfilet, de cannelloni met roomkaas en spinazie, en nog veel meer. Onze kaart is gevarieerd en veranderlijk, maar blijft altijd even smakelijk. Ook uw kinderen kunnen bij ons goed terecht, voor hen is er de kindermenukaart. Heeft u allergieën? Laat het ons weten en wij houden er rekening mee.

Wil u dus ook genieten van een heerlijke locatie en net zo lekker eten? Kom dan snel een keer langs bij Gestrand, en neem uw dinercheque met u mee!

Contactgegevens:

Gestrand Eten Aan Zee
Havenweg 3
8899BB Vlieland
Telefoon: 
056-2451195
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Gestrand Eten Aan Zee

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Heereweg 22
8891HS Terschelling
Telefoon: 
0562448390
Nationale Diner Cadeaukaart Terschelling Gastrobar Onder de Pannen
Adres: 
Dorpsstraat 81
8899AD Vlieland
Telefoon: 
0562453043
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Grandcafe De Oude Stoep
Adres: 
Havenweg 1
8899 BB Vlieland
Telefoon: 
0562451324
Nationale Diner Cadeaukaart Vlieland Restaurant 't Geuzennest