Lounge Bar Restaurant VIJF Edam

Edam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

U heeft nu bij ons exclusief de mogelijkheid om met uw dinercheque heerlijk te uit eten te gaan bij restaurant Vijf in Edam. Bij restaurant Vijf bent u namelijk van harte welkom om gezellig samen te komen met vrienden, familie of collega’s in een rustgevende omgeving. De inrichting doet trendy aan en is helemaal van deze tijd. Laat u een avond helemaal in de watten te leggen met uw dinercheque door de bediening, die u met liefde informeert over de heerlijke wijnen die bij elk gerecht passen. Er worden in dit restaurant namelijk VOGA wijnen geserveerd. U herkent deze wijnen aan de moderne en kenmerkende flessen, die helemaal aansluiten bij de trendy ambiance van het restaurant.

In de keuken bereidt de chef iedere avond weer voor u de lekkerste gerechten van verse en smaakvolle ingrediënten. Het aanbod is zeer divers. Zo geniet u met uw dinercheque onder andere van een vegetarische couscous met feta, komijn en pijnboompitjes, maar u kunt ook kiezen voor een lekkere gegrilde Black Angus rib eye met groene pepersaus. Gegrilde zalmfilet met komkommer-citroensaus behoord bovendien ook tot de mogelijkheden. Voor een ieder wat wils dus op de kaart bij restaurant Vijf! Sluit de avond af met een heerlijk appelgebak met vanille ijs, slagroom en caramelsaus of een lekker kopje koffie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit trendy restaurantje in Edam? Schroom dan niet en kom snel eens langs aan de Prinsenstraat 5. Vergeet niet om ook uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek aan restaurant Vijf!

Contactgegevens:

Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Prinsenstraat 5
1135 AX Edam
Telefoon: 
0299371630
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Spuistraat 3
1135 AV Edam
Telefoon: 
+31299371671
Nationale Diner Cadeaukaart Edam De Fortuna
Adres: 
Gevangenpoortsteeg 3
1135 AD Edam
Telefoon: 
0299-371971
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Eetcafe de Gevangenpoort
Adres: 
Gevangenpoortsteeg 1
1135 AD Edam
Telefoon: 
0299371971
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Restaurant Pizzeria La Galera