Eetcafe de Gevangenpoort

Edam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In het rustieke Edam kunt u lekker ontspannen in café de Gevangenpoort. Met uw Dinercheque kunt u hier terecht voor een fijne lunch of borrel, of voor een avondje stappen. In ons café kunt u regelmatig genieten van leuke livebands of thema-avonden. Met een beetje geluk, en medewerking van het weer, kunt u van dit alles genieten op ons zonnige, mooie terras. Café de Gevangenpoort zit vast aan het Italiaanse restaurant La Galera. Onze lunchkaart heeft dus ook een Italiaanse insteek. Geniet in het zonnetje van een lekkere panini of Italiaanse soep en neem er één van onze heerlijke speciaalbieren bij! Ontspannen genieten kunt u als geen ander bij de Gevangenpoort. Helemaal als u zin heeft in heerlijke Italiaanse specialiteiten.

Tijdens de lunch kunt u met uw Dinercheque genieten van een heerlijk Italiaans getinte lunch. Kies voor een overheerlijke panini van ciabatta of focaccia, met zowel typisch Italiaans als typisch Nederlands beleg. Zongedroogde tomatenpesto of een bal gehakt, carpaccio of kroket, voor ieder wat wils. Of lunch heerlijk uitgebreid met één van onze voordelige pizza’s. Later op de dag kunt u ook uitstekend bij ons terecht. Kom binnen om gezellig te borrelen alvorens u plaats neemt in het restaurant, of tafel ontspannen verder na een heerlijk diner in La Galera. U bent altijd van harte welkom.

Kom lekker uw dagje Edam beginnen, onderbreken of afsluiten in café de Gevangenpoort. Kom gerust met uw Dinercadeaubon langs in ons mooie café. Wij kijken uit naar uw bezoek en we hopen u binnenkort persoonlijk te kunnen verwelkomen.

Contactgegevens:

Eetcafe de Gevangenpoort
Gevangenpoortsteeg 3
1135 AD Edam
Telefoon: 
0299-371971
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Eetcafe de Gevangenpoort

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Prinsenstraat 5
1135 AX Edam
Telefoon: 
0299371630
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Adres: 
Spuistraat 3
1135 AV Edam
Telefoon: 
+31299371671
Nationale Diner Cadeaukaart Edam De Fortuna
Adres: 
Gevangenpoortsteeg 1
1135 AD Edam
Telefoon: 
0299371971
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Restaurant Pizzeria La Galera