Restaurant Pizzeria La Galera

Edam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Kom met uw Dinercheque heerlijk Italiaans dineren in Edam bij Restaurant pizzeria La Galera. La Galera zit onder één dak met café de Gevangenpoort. Neem na uw ontspannen borrel heerlijk plaats in ons mooie restaurant, waar u kunt genieten van uiteenlopende Italiaanse heerlijkheden. La Galera staat bekend om de Italiaanse specialiteiten, het fraaie terras, de mooie restaurantbar en de heerlijke wijnen. Met uw Dinercheque kunt u bij ons op authentieke Italiaanse wijze genieten op een ontspannen en sfeervolle manier. Ons gastvrije personeel zal er dan ook alles aan doen om u zich welkom te laten voelen.

Bij ons kunt u à la carte genieten van allerlei prachtige Italiaanse gerechten. Onze kaart staat dan ook bol van de mooie voor-, hoofd- en nagerechten. Geniet van onze vitello tonnato of de antipasti misti, een gerecht bestaande uit meerdere voorgerechten, voor 2 personen. Als hoofdgerecht bieden wij u de keuze uit een reeks mooie pastagerechten, risotto’s en uiteraard pizza’s. Uw diner kan uiteraard genuttigd worden onder begeleiding van een aantal mooie wijnen. Ons personeel helpt natuurlijk graag met het maken van een keus! Ook een aantal heerlijke dessertwijnen ontbreekt niet op onze uitgebreide wijnkaart.

Kom met uw Dinerbon heerlijk bij ons dineren, bijvoorbeeld na de borrel in het aangelegen café de Gevangenpoort. Met een beetje geluk kunt u plaatsnemen op ons mooie en zonnige terras. Wij heten u alvast van harte welkom bij La Galera.

Contactgegevens:

Restaurant Pizzeria La Galera
Gevangenpoortsteeg 1
1135 AD Edam
Telefoon: 
0299371971
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Restaurant Pizzeria La Galera

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Prinsenstraat 5
1135 AX Edam
Telefoon: 
0299371630
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Lounge Bar Restaurant VIJF Edam
Adres: 
Spuistraat 3
1135 AV Edam
Telefoon: 
+31299371671
Nationale Diner Cadeaukaart Edam De Fortuna
Adres: 
Gevangenpoortsteeg 3
1135 AD Edam
Telefoon: 
0299-371971
Nationale Diner Cadeaukaart Edam Eetcafe de Gevangenpoort