Saray

Leeuwarden (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Let op: U kunt hier NIET terecht met uw cadeaukaart op zaterdagen

Restaurant Saray is een sfeervol en authentiek restaurant, gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Het is één van de vele restaurants waar u met uw Dinercheque terecht kunt. Ze serveren heerlijke Turkse specialiteiten, uit diverse windstreken van het Ottomaanse rijk. Alle gerechten hebben een bijzonder verhaal en de vriendelijke bediening deelt dit graag met u! Dit maakt een bezoekje aan Restaurant Saray een bijzondere culinaire ervaring.

De menukaart van Saray is zeer gevarieerd en biedt genoeg keus voor zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs. Geniet van een uitgebreid diner met uw Dinercheque. Bestel eerst één van de warme of koude voorgerechtjes, zoals ‘’Peynir Ezme’’: tapenade bereid met fetakaas, walnoten, tomaten, bieslook en diverse kruiden of ‘’Mididey Köfte’’: gekruide gehaktballetjes in tomatensaus met knoflook. Het is ook mogelijk om een gemengde schotel voorgerechtjes te bestellen! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere ‘’Patlican’’, wat een ideaal gerecht is voor de vegetariërs aan tafel. Dit is een royaal gevulde aubergine met verscheidene groenten, kaas en walnoten. De vleesliefhebbers kunnen genieten van diverse Turkse grillspecialiteiten met kip, ossenhaas, lamskoteletten en nog veel meer. Wilt u echt uitgebreid dineren met uw Dinercheque? Ga dan voor de Raki Sofrasi voor twee. Dit is een zesgangendiner bestaande uit twaalf gerechten en een grand dessert.

Restaurant Saray staat bekend om haar vlotte bediening, sfeervolle inrichting, feestelijke muziekavonden en het heerlijke all you can eat arrangement. Wissel uw Dinercheque in voor een avond onbeperkt genieten van de veelzijdige Turkse keuken. Voor een kleine meerprijs kunt u ook onbeperkt fris, bier en wijn bestellen!

Contactgegevens:

Saray
Tweebaksmarkt 38-40
8911 KX Leeuwarden
Telefoon: 
0582131888
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Saray

Meer restaurants in de buurt

Leeuwarden Lounge

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Korfmakersstraat 13
8911LA Leeuwarden
Telefoon: 
0588434055
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Leeuwarden Lounge

Eetcafé het Leven

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Druifstreek 57
8911LH Leeuwarden
Telefoon: 
0582122670
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafé het Leven

Las Tapas

Leeuwarden
Spaans and Tapas
Adres: 
Oude Oosterstraat 7
8911 LD Leeuwarden
Telefoon: 
058-2153060
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Las Tapas