Leeuwarden Lounge

Leeuwarden (FR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

In Leeuwarden is restaurant Leeuwarden Lounge gevestigd. Het restaurant beschikt over stijlvolle inrichting met bijpassende loungebanken waarin u heerlijk kunt neerploffen en een ontspannen avond tegemoet kan gaan. Tijdens uw bezoek wordt u betoverd door mystieke Oosterse sferen waardoor u het gevoel krijgt dat de tijd even lijkt stil te staan! Met uw dinercheque kunt u komen genieten van heerlijke geuren en smaken die wij u kunnen bieden. U bent bij ons altijd van harte welkom met welk gezelschap u ook komt. Wij hebben een bediening tot onze beschikking die zeer gedreven en klantvriendelijk is, daarbij hebben ze ook een uitstekende kennis over al onze gerechten. U kunt dus gerust vragen stellen! Verder doen wij als restaurant ons uiterste best om u een ontspannen en onvergetelijke avond te laten beleven.

Onze keuken maakt voor u een tapas met pure, verse en heerlijke ingrediënten waardoor de smaak van de tapas hemels is! U heeft keuze uit warme of koude tapas gerechten. Hierbij kunt u denken aan gamba’s, gehakt, grillgerechten, geitenkaas tapenade, aubergine salade en nog véél meer andere gerechten. U heeft dus keuze genoeg om uw dinercheque bij ons te gebruiken. Verder bieden wij u ook onze verse thee of een heerlijk glas wijn aan. Wij hebben voor iedereen wel iets lekkers te bieden.

Het is handig om te weten dat wij van dinsdag tot en met zondag geopend zijn vanaf 17:00 uur. Wij hopen van harte dat u bij ons langskomt met uw dinercheque!

Contactgegevens:

Leeuwarden Lounge
Korfmakersstraat 13
8911LA Leeuwarden
Telefoon: 
0588434055
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Leeuwarden Lounge

Meer restaurants in de buurt

Saray

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Tweebaksmarkt 38-40
8911 KX Leeuwarden
Telefoon: 
0582131888
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Saray

Eetcafé het Leven

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Druifstreek 57
8911LH Leeuwarden
Telefoon: 
0582122670
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafé het Leven

Las Tapas

Leeuwarden
Spaans and Tapas
Adres: 
Oude Oosterstraat 7
8911 LD Leeuwarden
Telefoon: 
058-2153060
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Las Tapas