Las Tapas

Leeuwarden (FR)
Soort keuken: 
Spaans and Tapas
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een echt authentiek Spaans restaurant waar u met vrienden, familie, collega’s of anderen gezellig tapas kunt gaan eten? Dit is nu meer dan mogelijk met uw dinercheque en wel bij restaurant Las Tapas. Restaurant Las Tapas bevindt zich aan de Oude Oosterstraat 7 in Leeuwarden. Zowel van buiten als van binnen is het een vrolijke en kleurrijke aangelegenheid. Waar u in de zomer naast de mooie houten kozijnen en gele bakstenen aan een van de gezellige tafeltjes zit met een heerlijk glas sangria, zit u de rest van het jaar binnen in het kleurrijke en warme interieur waardoor het ook net zomer lijkt! U kunt een romantisch tafeltje uitzoeken of eerst genieten van een aperitiefje aan de bar, hoe dan ook, met uw dinercheque zal u het gehele jaar door warm worden onthaald door het gastvrije personeel.

In de keuken staan ervaren koks die voor u de lekkerste tapas klaarmaken. Er is gekozen voor eenvoudige, maar zeer smaakvolle tapas, zodat u het beste van de Spaanse keuken kunt proeven. Tapas eten is niet alleen heel lekker, maar ook heel gezellig omdat u steeds weer nieuwe gerechtjes kunt bestellen die u ook kunt delen. Proef van de Patatas Bravas, de Gambas Ajilo en de Pollo Loco en laat u meevoeren in de Spaanse keuken! Laat u door de bediening ook vooral informeren over de verschillende soorten tapas, zij vertellen u graag alles over de kaart!

Kom zelf de zomerse sfeer ervaren die het hele jaar hangt bij Las Tapas en reserveer een tafel bij Las Tapas aan de Oude Oosterstraat in Leeuwarden. Uw dinercheque kunt u uiteraard gebruiken om na het eind van een geslaagde avond de rekening te betalen dus vergeet deze vooral niet mee te nemen naar het restaurant!

Contactgegevens:

Las Tapas
Oude Oosterstraat 7
8911 LD Leeuwarden
Telefoon: 
058-2153060
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Las Tapas

Meer restaurants in de buurt

Unia 12

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Uniabuurt 12
8911 LB Leeuwarden
Telefoon: 
0644357031
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Unia 12

Eetcafé het Leven

Leeuwarden
A la carte and Afhalen
Adres: 
Druifstreek 57
8911LH Leeuwarden
Telefoon: 
0582122670
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Eetcafé het Leven
Adres: 
Wirdumerdijk 1
3901 AA Leeuwarden
Telefoon: 
0582125509
Nationale Diner Cadeaukaart Leeuwarden Bakker Bart Leeuwarden