Restaurant van der Dussen

Delft (ZH)
Soort keuken: 
A la carte and Lekker Top-500
Omschrijving: 

In de hoek van het mooie oude Bagijnhof staat restaurant Van Der Dussen. U kunt hier nu heerlijk genieten van een diner met uw dinercheque! Het restaurant is prachtig ingericht met oude stijlen en een moderne tint. Deze oude stijlen zijn nog afkomstig van de mooie geschiedenis die Van Der Dussen heeft. Door deze prachtige inrichting zullen niet alleen uw smaakpapillen genieten, maar ook uw ogen! Tijdens het bemachtigen van uw droomdiner kunt u recht de keuken in kijken. Het restaurant heeft namelijk niet te verbergen, maar is juist trots op het vak en de vakbekwame keukenbrigade. Eet u liever wat besloten? Dan is dat ook geen enkel probleem! U kunt dan terecht in de prachtige lounge van het restaurant.

In de keuken maken de koks met veel passie en liefde verrukkelijke gerechten klaar. Zo heeft u voor uw dinercheque uitstekende gerechten van hoge kwaliteit. Gebakken schouderhaas met hazelnoot, andijvie stamppot en rode wijn jus, Wilde rode gamba met avocado, groene appel en luchtige cocktailsaus, en Bisque met King crab, bosui en rouille zijn onder andere heerlijke gerechten van de menukaart. Voor uw dinercheque heeft u ruime keuze aan geweldige gerechten die u zullen betoveren! Verder zijn er ook rode en witte wijnen aanwezig. Er is onder andere Pegasus Bay – Sauvignon, Semillon uit Nieuw Zeeland of Monte Tessa Negroamaro uit Italië.

Restaurant Van Der Dussen is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 17:30 uur. Kom gerust langs om uw dinercheque te verzilveren!

Contactgegevens:

Restaurant van der Dussen
Bagijnhof 118
2611 AS Delft
Telefoon: 
015-2147212
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Restaurant van der Dussen

Meer restaurants in de buurt

Eetcafe De Verbeelding

Delft
Afhalen, Frans and Internationaal
Adres: 
Verwersdijk 128
2611NL Delft
Telefoon: 
015-2121328
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Eetcafe De Verbeelding

Stads Koffyhuis

Delft
A la carte, Afhalen and Biologisch
Adres: 
Oude Delft 133
2611 BE Delft
Telefoon: 
0152124625
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Stads Koffyhuis

LEEF Restaurant

Delft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Markt 3
2611 GP Delft
Telefoon: 
+310152002142
Nationale Diner Cadeaukaart Delft LEEF Restaurant