Stads Koffyhuis

Delft (ZH)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Biologisch
Omschrijving: 

Het Stads-Koffyhuis in Delft is een vooruitstrevend horecabedrijf waar u met uw Dinercheque kunt genieten van alles wat de koffieboon te bieden heeft, en natuurlijk van nog veel meer. Wij zeggen wel eens, een Delftenaar die ons niet weet te vinden heeft matig opgelet de laatste jaren. Een hele hoop toeristen en andere bezoekers weten al tijden dat sfeer en kwaliteit hand in hand gaan aan de Oude Delft, waar het Koffyhuis te vinden is. Kom dus gezellig met uw Dinerbon langs bij het Koffyhuis. Soms moeten we uitleggen dat we wel meer zijn dan een stoffig tentje waar we simpele koppen zwarte koffie schenken, dus bij deze. De realiteit is als volgt: het Koffyhuis is een modern, ruim en compleet horecabedrijf en wij mikken voor zowel onze medewerkers als voor onze gasten op het allerhoogste. Een prima plek om uw Dinercheque te besteden dus. Dankzij de vele nationaliteiten en de veelzijdige menukaart die uitstapjes tot ver buiten de landsgrenzen verraadt is het altijd een gezellige en heerlijke boel bij Stads-Koffyhuis. Geniet daarvan met uw Dinerbon, bijvoorbeeld op onze gezellige terrasboot.

Met uw Dinercheque bent u voor zowel lunch als diner bij het Koffyhuis aan het juiste adres. Op onze kaart prijken bijvoorbeeld een flink aantal prijswinnende broodjes. Zo is het broodje Alex’ keuze in 2008 verkozen tot het beste broodje sinds 1984. Ook voor een heerlijke maaltijdbol of een geurige en lekkere cappuccino bent u welkom. Later op de avond kunt u genieten van heerlijke Flammkuchen en hamburgers. Waar u ook zin in heeft, het Koffyhuis staat voor ouderwetse gezelligheid, moderne productiemethoden en de hoogste kwaliteit.

Kom gezellig een keer bij ons langs met uw Dinercheque! Wij heten u op voorhand van harte welkom en hopen u snel een keer in onze mooie zaak te zien.

Contactgegevens:

Stads Koffyhuis
Oude Delft 133
2611 BE Delft
Telefoon: 
0152124625
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Stads Koffyhuis

Meer restaurants in de buurt

De Kleine Griek - Delft

Delft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Oude Delft 76
2611 CD Delft
Telefoon: 
015-2145152
Nationale Diner Cadeaukaart Delft De Kleine Griek - Delft

De Delf

Delft
A la carte, Burgers, Lunch, Pannenkoeken and Vegetarisch
Adres: 
Oude Delft 113
2611 BE Delft
Telefoon: 
0152124563
Nationale Diner Cadeaukaart Delft De Delf

SUP-R Concept Store

Delft
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Wijnhaven 9
2611 CR Delft
Telefoon: 
0158000258
Nationale Diner Cadeaukaart Delft SUP-R Concept Store