Eetcafe De Verbeelding

Delft (ZH)
Soort keuken: 
Afhalen, Frans and Internationaal
Omschrijving: 

Eetcafé De Verbeelding is een gezellige eetgelegenheid, te vinden aan de Verwersdijk in de historische stad Delft. In de zomermaanden kunt u zelfs eten op de unieke terrasboot aan het water. Het is een laagdrempelige eetgelegenheid met mooie, simpele maar krachtig uitgevoerde gerechten. Werkelijk iedereen zal zich gemakkelijk thuis voelen bij Eetcafé De Verbeelding! Neem ook gerust uw Dinercheque mee, want die accepteren ze als geldig betaalmiddel.

Eetcafé De Verbeelding staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt er heerlijk dineren voor echte eetcaféprijzen. Voor slechts €26,50 kunt u al een driegangenmenu krijgen! Dit kunt u natuurlijk ook met uw Dinercheque bestellen. U heeft bij iedere gang ruim de keus uit diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wat dacht u van een kogelbiefstuk met pepersaus, varkenshaas met champignonsaus, knoflookgamba’s afgeblust met witte wijn of cannelloni gevuld met bospaddenstoelen? Alle hoofdgerechten worden standaard geserveerd met Vlaamse frieten, groenten en frisse salade. Een mooi glas wijn van de indrukwekkende wijnkaart maakt uw diner compleet! Bij Eetcafé De Verbeelding kan iedereen in ruil voor de Dinercheque genieten van een heerlijk diner. Heeft u bepaalde voedselallergieën of intoleranties? Vraag dan even naar de speciale allergenenkaart.

Sluit uw diner af met één van de heerlijke desserts van Eetcafé De Verbeelding. Zo kunt u onder andere een dame blanche met warme chocoladesaus, een crème brulee en een panna cotta met bosvruchtensaus bestellen. Een lekker kopje koffie kan natuurlijk ook! Bij Eetcafé De Verbeelding geniet u van een heerlijk diner in een informele sfeer. Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Eetcafe De Verbeelding
Verwersdijk 128
2611NL Delft
Telefoon: 
015-2121328
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Eetcafe De Verbeelding

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Kruydt

Delft
A la carte and Afhalen
Adres: 
Paardenmarkt 1
2611PA Delft
Telefoon: 
0880243919
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Restaurant Kruydt
Adres: 
Voldersgracht 13B
2611ET Delft
Telefoon: 
0152138535
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Restaurant La Tasca

Restaurant van der Dussen

Delft
A la carte and Lekker Top-500
Adres: 
Bagijnhof 118
2611 AS Delft
Telefoon: 
015-2147212
Nationale Diner Cadeaukaart Delft Restaurant van der Dussen