Restaurant Land van Kokanje

Groningen (GR)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen, Cocktailbar and Eetcafé
Omschrijving: 

Kent u Restaurant Land van Kokanje al? Dit gezellige restaurant is te vinden in het oude centrum van het prachtige Groningen. U kunt ook hier uw Dinercheque verzilveren! De naam van het restaurant is geïnspireerd door de Middeleeuwse benaming voor een sprookje dat u waarschijnlijk kent als Luilekkerland. Dat is ook precies hoe Restaurant Land van Kokanje graag bekend wil staan! U kunt hier kennis maken met bijzondere ingrediënten, creatieve gerechten en de uiterst vriendelijke bediening. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

Restaurant Land van Kokanje is zeven dagen per week geopend vanaf 11:00. U kunt er terecht voor een kopje koffie, lunch, borrel, diner of een lekker drankje aan de bar. Kies één of meerdere gerechten van de bijzondere menukaart en laat u verassen! Probeer bijvoorbeeld een gerecht met de huisgepekelde en huisgerookte zalm, zoals de dun gesneden zalm met een knisperende salade van rode kool en grapefruitmayonaise. Ook hebben ze veel gerechten waarbij de huisgerookte dry aged entrecote centraal staat. Wat dacht u bijvoorbeeld van entrecote met een puree van knolselderij en een runderjus met oregano? Ook vegetariërs kunnen met de Dinercheque komen eten bij Restaurant Land van Kokanje. Die kunnen onder andere een stampotje van zoete aardappel, rucola en oude kaas bestellen.

Bijzonder aan Restaurant Land van Kokanje is dat veel gerechten zowel tijdens de lunch als het diner besteld kunnen worden. Hoe klinkt bijvoorbeeld de een geroosterde hamburger van entrecote met tomaat-paprikamarmelade? Dit zal heerlijk smaken op ieder moment van de dag! Het is echter ook mogelijk om een klassieke omelet of uitsmijter te bestellen in ruil voor uw Dinercheque. 

Contactgegevens:

Restaurant Land van Kokanje
Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
Telefoon: 
0503180622
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Restaurant Land van Kokanje

Meer restaurants in de buurt

Grieks Restaurant Olympia

Groningen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Zwanestraat 12
9712CM Groningen
Telefoon: 
050-3123846
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Grieks Restaurant Olympia

Bar Bubbels

Groningen
A la carte and Cocktailbar
Adres: 
Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
Telefoon: 
050-3180622
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bar Bubbels

Fujiyama

Groningen
Afhalen and Japans
Adres: 
Grote Markt 21b
9712 HR Groningen
Telefoon: 
050-3600329
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Fujiyama