Grieks Restaurant Olympia

Groningen (GR)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Restaurant Olympia heeft zich in 1986 gevestigd in het centrum van Groningen en is sindsdien een begrip onder de buurtbewoners. Zoals u al kunt afleiden van de naam, kunt u bij Restaurant Olympia genieten van alles wat de smakelijke Griekse keuken te bieden heeft. Het restaurant staat bekend om haar gastvrijheid en schenkt bij binnenkomst graag een glaasje Ouzo voor u in. Zo zult u meteen in de stemming komen voor het ultieme Griekse diner dat volgt! Reserveer nu een tafel en vergeet uw Dinercheque niet!

Bij Restaurant Olympia kunt u zowel een driegangendiner als a la carte bestellen. Het is ook mogelijk om de Griekse lekkernijen af te halen en gezellig thuis op te eten. Hoe dan ook, het is altijd toegestaan om met uw Dinercheque te betalen. Restaurant Olympia is een echte aanrader voor iedereen die van de Griekse keuken houdt. Vooral als ook van een lekker stukje vlees houdt! U heeft ruim de keus uit een aantal gemengde spiesen met heerlijk gekruide lamshaas, kipfilet, varkenshaas of ossenhaas. Bent u met twee personen of meer? Bestel dan met uw Dinercheque de Olympia-schaal, de Rhodos-schaal of de Larissa-schaal! Wat dat precies in houdt, komt u vanzelf achter als u een keertje komt eten.

Uiteraard kunt u bij Restaurant Olympia ook verrukkelijke visjes bestellen zoals die worden bereid op de Griekse eilanden. Ze hebben onder andere inktvisringen, grote garnalen en zwaardvisfilet. Allen bereid op traditionele wijze. Proef de zee met uw Dinercheque! 

Contactgegevens:

Grieks Restaurant Olympia
Zwanestraat 12
9712CM Groningen
Telefoon: 
050-3123846
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Grieks Restaurant Olympia

Meer restaurants in de buurt

Bar Bubbels

Groningen
A la carte and Cocktailbar
Adres: 
Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
Telefoon: 
050-3180622
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bar Bubbels
Adres: 
Oude Kijk In Het Jatstraat 47
9712EC Groningen
Telefoon: 
0503116951
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Grand Cafe De Oude Kijk

Chocworld Groningen

Groningen
A la carte, High tea and Lunch
Adres: 
Oude Boteringestraat 14
9712 GH Groningen
Telefoon: 
0503643774
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Chocworld Groningen