Fujiyama

Groningen (GR)
Soort keuken: 
Afhalen and Japans
Omschrijving: 

Let op: u kunt 1 cadeaukaart per tafel verzilveren!

Restaurant Fujiyama brengt de Japanse keuken naar Groningen. U kunt zich in het centrum van Groningen, aan de Grote Markt, in gemoedelijke oosterse sferen wanen. Het stijlvolle no-nonsense decor, de vriendelijke bediening en het overheerlijke eten zorgen voor een ervaring om niet snel te vergeten. Ons eten is bereid van uitsluitend verse en pure ingrediënten en daar komt nog bij dat Japans eten erg gezond is! Niet voor niks is de Japanse keukens een van de beste van de hele wereld.

Bijzonder aan ons restaurant zijn de Japanse teppanyaki bakplaten die bij elke tafel zitten. Onze chefs bereiden daarop voor uw ogen de door uw gekozen gerechten. Het is indrukwekkend om te zien hoe uw ossenhaas voor uw neus geflambeerd wordt! Daarnaast bereiden onze chefs ook vers vele verschillende soorten sushi.

Om u op een optimale manier kennis te laten maken met de Japanse keuken hebben wij een ruime keuze aan menu’s samengesteld. In de verschillende gangen vindt u een zorgvuldige opbouw van de smaken. 8 personen is het mogelijk om een ‘open menu’ te nemen. Dit betekent dat u het bedrag per persoon bepaalt en de chef daar een heerlijk menu voor bedenkt met de specialiteiten van dat moment. Uiteraard houden wij bij alles rekening met uw wensen of speciale eisen. Daarnaast is het mogelijk a la carte te bestellen.

Gebruik uw Dinercheque eens voor de heerlijke Japanse keuken, met enthousiasme en smaak aan u gebracht. Wij heten u van harte welkom bij restaurant Fujiyama en kijken uit naar uw bezoek. Tot snel!

Contactgegevens:

Fujiyama
Grote Markt 21b
9712 HR Groningen
Telefoon: 
050-3600329
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Fujiyama

Meer restaurants in de buurt

Restaurant Land van Kokanje

Groningen
A la carte, Afhalen, Cocktailbar and Eetcafé
Adres: 
Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
Telefoon: 
0503180622
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Restaurant Land van Kokanje

Bar Bubbels

Groningen
A la carte and Cocktailbar
Adres: 
Oude Boteringestraat 9
9712 GB Groningen
Telefoon: 
050-3180622
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bar Bubbels
Adres: 
Grote Markt 51
9711 LX Groningen
Telefoon: 
0503603484
Nationale Diner Cadeaukaart Groningen Bakker Bart Groningen Grote Markt