Restaurant Kiewiet

Dedemsvaart (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant Kiewiet is een gezellig en sfeervol restaurant waar u nu ook terecht kunt met dinercheque! Het restaurant is gevestigd aan de Julianastraat in Dedemsvaart. Het interieur van Kiewiet bezit een warme eigentijdse uitstraling met daarbij alle ruimte voor verwijzingen naar de unieke historie van Dedemsvaart. Restaurant Kiewiet heeft een restaurant gedeelte en een binnentuin. Deze binnentuin bestaat uit een royale zaal waar een prachtige tuin op aansluit. Zo bevindt u zich even in Mediterraans Dedemsvaart. Het team van restaurant Kiewiet gaat uitstekend te werk. Zij helpen u altijd vriendelijk met al uw vragen en wensen. Ook zullen zij hun uiterste best doen om uw bezoek perfect te laten verlopen.

In de keuken staan de eigenaren Tom en Carina Geuke samen met hun voltallige team om al uw gerechten met liefde te bereiden. Er is een menukaart samengesteld waarop verschillende menu’s staan. Zo zijn er de dubbele turf, chef’s choice, a la carte en de nagerechten. Een aantal gerechten uit deze menu’s zijn de rundertartaar, risotto pompoen, gepofte aubergine en panna cotta. Ook is er een lunch en borrelkaart aanwezig. Op deze kaart staan verschillende soorten broodjes, bites, een borrelplankje, high wine, high beer en een patisserie. U heeft veel keuze voor uw dinerbon! Naast deze heerlijke gerechten en dranken zijn er ook nog de wijnen. Zo is er huiswijn wit, rood en rosé aanwezig.

Kiewiet is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. Ga voor het lekkerste eten met uw dinercheque of dinerbon naar restaurant Kiewiet!

Contactgegevens:

Restaurant Kiewiet
Julianastraat 103-105
7701GK Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-612614
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Restaurant Kiewiet

Meer restaurants in de buurt

Pizzeria Venezia

Dedemsvaart
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Markt 16
7701 GW Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-615506
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Uncle Henry's Pub
Adres: 
Hessenweg Oost 3A
7735 KP Arrien
Telefoon: 
0529462810
Nationale Diner Cadeaukaart Arrien Restaurant Hooge Graven