Restaurant Kiewiet

Dedemsvaart (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

 

Aan de Julianastraat in Dedemsvaart staat het gezellige restaurant Kiewiet. U kunt hier nu terecht met uw dinercheque! Restaurant Kiewiet heeft een interieur dat een warme eigentijdse uitstraling bezit. Daarbij heeft het restaurant alle ruimte voor verwijzingen naar de unieke historie van Dedemsvaart. Kiewiet heeft naast het restaurant gedeelte ook een binnentuin. Deze binnentuin bezit een royale zaal met daaraan een prachtige tuin. U bevindt zich hier in een Mediterraans Dedemsvaart. Het team waar Kiewiet over beschikt gaat met veel passie te werk. Het team staat uw gehele bezoek klaar om u met al uw vragen en wensen te helpen. Daarnaast doen zij ook hun uiterste best om u een aangenaam bezoek te geven.

 

Chef-kok Maurice Grendelman en zijn team maken in de keuken alle gerechten met passie en liefde klaar. Zij hebben een verrukkelijke menukaart samengesteld waarop verschillende menu’s aanwezig zijn. Op de menukaart staan de dubbele turf, chef’s choice, a la carte en de nagerechten. Er zijn gerechten met rundertartaar, risotto pompoen, gepofte aubergine, panna cotta en nog véél meer. Heerlijke keuzes voor uw dinercheque! Verder is er ook een lunch en borrelkaart aanwezig. Hierop vindt u een borrelplankje, verschillende soorten broodjes, bites, high wine, high beer en een patisserie. Verder zijn er ook verschillende soorten huiswijnen aanwezig. Hieronder valt de rosé, witte wijn en de rode wijn.

 

De openingstijden van restaurant Kiewiet zijn woensdag vanaf 17:00 uur en donderdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. Ga snel eens langs met uw dinercheque om te smullen van alle heerlijke gerechten!

 

Contactgegevens:

Restaurant Kiewiet
Julianastraat 103-105
7701GK Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-612614
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Restaurant Kiewiet

Meer restaurants in de buurt

Pizzeria Venezia

Dedemsvaart
Afhalen and Italiaans
Adres: 
Markt 16
7701 GW Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-615506
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Pizzeria Venezia

Olde postkantoor

Dedemsvaart
A la carte, Hollands, Lunch and Wijnbar
Adres: 
Markt 1
7701GV Dedemsvaart
Telefoon: 
0523712415
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Olde postkantoor
Adres: 
Marktstraat 5
7701GT Dedemsvaart
Telefoon: 
0523769020
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren