VechtdalFood Catering

Ommen (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Heeft u op korte termijn een feest op de planning staan, zoals een verjaardag, een familiefeest of een huwelijksfeest, of organiseert u een (zakelijk) evenement bij u op kantoor of op een andere locatie? Dan komt daar altijd wel een culinair aspect bij kijken. Wanneer u het niet ziet zitten om zelf de verantwoordelijkheid voor de boodschappen, het eten en de afwas op u te nemen, dan is het een goed idee om dit te laten regelen door een cateringservice. Op die manier kunt u er gerust op zijn dat het eten goed is geregeld en hoeft u zich daar gedurende het evenement niet druk over te maken. Wist u al dat u bij meerdere cateraars in Nederland ook gewoon met uw dinercheque kunt betalen? Dit is een zeer leuke alternatieve bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque, waarmee u normaal misschien eerder naar een restaurant zou gaan.

Een van de cateraars die met plezier uw evenement op culinaire gebied helemaal voor u organiseert is VechtdalFood Catering. VechtdalFood Catering wordt gerund door Gerhard Müller en Nick van Swaal die samen de lekkerste lunches en diners bereiden op locatie. Hiervoor gebruiken zij lokale en regionale kwaliteitsproducten met een authentieke smaak. Naast het verzorgen van de catering van uw evenement doet VechtdalFood Catering meer. Zo kunt u met uw dinercheque deelnemen aan kookclinics die worden gegeven op bijzondere plaatsen in de natuur. Ook kunt u enkele malen per jaar een van de ludieke PopUp diners bijwonen op bijzondere locaties in het prachtige Vechtdal.

Wilt u graag alles weten over de mogelijkheden die u met uw dinercheque heeft bij VechtdalFood Catering? Wacht dan niet langer en neem contact met ze op! 

Contactgegevens:

VechtdalFood Catering
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen VechtdalFood Catering

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Uncle Henry's Pub
Adres: 
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon: 
0529455550
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen De Zon Hotel & Restaurant by Flow
Adres: 
Stationsweg 29
7731AX Ommen
Nationale Diner Cadeaukaart Ommen Landgoed het Laer