Pizzeria Venezia

Dedemsvaart (OV)
Soort keuken: 
Afhalen and Italiaans
Omschrijving: 

Pizzeria Venezia is te vinden in het dorpscentrum van Dedemsvaart. In dit charmante restaurantje kunt u met uw Dinercheque kiezen uit een groot aanbod van traditionele Italiaanse gerechten. Want wie is er nou geen liefhebber van de Italiaanse keuken? Waan uzelf in het prachtige Venetië, midden op de Markt in het kleine Dedemsvaart. Dit is de ideale locatie om uw weekend feestelijk in te luiden.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend vanaf 16u. U kunt er sowieso elke dag al voor een schappelijke prijs eten bestellen, maar houdt ook de speciale deals in de gaten! Woensdag is pastadag. Dan kunt u met de Dinercheque voor €8 heerlijke pasta’s bestellen, zoals bijvoorbeeld de klassiekers Bolognese of Carbonara. U kunt daarbij uw voorkeur aangeven voor spaghetti of penne. Donderdag is pizzadag. Dan kosten alle pizza’s €8, waarbij u met uw Dinercheque kunt kiezen uit een groot assortiment aan pizza’s. Alle gerechten worden met veel zorg en op traditionele wijze bereid. Zoals de echte Italiaanse chefs dat ook doen!

Pizzeria Venezia is ook bij uitstek de perfecte locatie voor een verjaardag, bedrijfsuitje of familiereünie. Het is zelfs mogelijk om een kinderfeestje bij deze pizzeria te vieren. De kinderen mogen dan zelf hun pizza beleggen, bakken en natuurlijk opeten. Wat een feest! Maar u bent natuurlijk ook in een klein gezelschap welkom. Kom langs met het hele gezin en klets gezellig bij na een lange dag werken. Bel gerust even om een tafel te reserveren. Vergeet uw Dinercheque niet!

Contactgegevens:

Pizzeria Venezia
Markt 16
7701 GW Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-615506
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Pizzeria Venezia

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Ommerweg 59
7921TB Zuidwolde
Telefoon: 
0528373882
Nationale Diner Cadeaukaart Zuidwolde Het Nolderwoud Beauty en Kuurinstituut

Grand Cafe De Buuren

Dedemsvaart
A la carte and Afhalen
Adres: 
Marktstraat 5
7701GT Dedemsvaart
Telefoon: 
0523769020
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Grand Cafe De Buuren
Adres: 
Julianastraat 103-105
7701GK Dedemsvaart
Telefoon: 
0523-612614
Nationale Diner Cadeaukaart Dedemsvaart Restaurant Kiewiet