Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Den Bosch (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Ga op vakantie in eigen land. Bij Rancho Bravo waant u zich in Argentijnse sferen. Als u altijd al naar het zonnige Argentinië hebt willen gaan maar nooit de tijd voor gehad is dit misschien wel het beste alternatief. Het is misschien zelfs beter. Een Dinercheque is goedkoper dan een vliegticket.

Door een combinatie van sfeer, buitengewone ingrediënten en de vriendelijkste bediening van Nederland is eten bij Rancho Bravo een geweldige ervaring.

Het vlees wordt door de eigenaar hoogst persoonlijk geïmporteerd naar Den Bosch. Het zijn speciaal gefokte koeien, de Aberdeen Angus koeien, die de ruimte krijgen om te grazen, wat bijzonder is in deze tijd. Het vlees is daardoor zo mals dat het in de mond uit elkaar valt. Dit in combinatie met geweldige marinades en zelfgemaakte frieten zorgt voor een ware Argentijnse maaltijd.

Zeggen dat de sfeer bijzonder is doet Rancho Bravo te kort. Door de moderne sfeer met Argentijnse aankleding en de achtergrond muziek is het raar om de deur uit te lopen en terug in Nederland te zijn.

Het gaat het keukenteam en al het bedienend personeel na aan het hart om het u naar uw zin te maken. Rancho Bravo zal onder geen enkele voorwaarde ooit concessies doen aan de kwaliteit van het vlees en de andere producten. Zij zullen dus ook nog tot ver in de toekomst aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Vergeet niet die dinercheque te gebruiken. Het voordeel is te groot om te laten lopen. U bent het uzelf verschuldigd om lekker te genieten.

Contactgegevens:

Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)
Orthenstraat 53
5211 SV Den Bosch
Telefoon: 
073-6130167
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Meer restaurants in de buurt

Prince of India

Den Bosch
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Orthenstraat 272
5211 SX Den Bosch
Telefoon: 
073-6122126
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Prince of India

Restaurant Al Mundo

Den Bosch
A la carte and Afhalen
Adres: 
Orthenstraat 284
5221SX Den Bosch
Telefoon: 
0736100564
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Al Mundo

Restaurant Shisha (Ma t/m Do)

Den Bosch
A la carte, Internationaal and Marokkaans
Adres: 
Orthenstraat 356
5211SX Den Bosch
Telefoon: 
0736121507
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Shisha (Ma t/m Do)