Prince of India

Den Bosch (NB)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Indiaas
Omschrijving: 

U bent met uw Dinercheque van Diner Cadeau van harte welkom bij Indiaas restaurant Prince India. Dit restaurant is als meer dan 25 jaar gevestigd aan de Orthenstraat in Den Bosch en wordt nog steeds druk bezocht. U bent hier zeven dagen per week vanaf 17.00 uur welkom voor een heerlijk Indiaas diner. De mystieke sfeer van de Oriënt, zal u overrompelen; de geur van Oosterse kruiden en specerijen, de stijlvolle omgeving en de traditionele kostuums vormen de achtergrond voor een avondje uit dat u niet snel zult vergeten.

Bij Prince of India staat hoogwaardige service centraal. Onze bediening is vriendelijke en deskundig en kan u van alles vertellen over de gerechten en wijnen. Zij adviseren u graag wanneer u geen keuze kunt maken en stellen alles in het werk om uw avond tot een succes te maken. Ook bij de directie kunt u altijd terecht met reacties en suggesties.

De kaart van Prince of India is zeer divers. Om u te helpen, hebben wij de schotels op onze menukaart allen voorzien van een uitgebreide omschrijving. Ook kunt u zich laten leiden door de expertise van de chef met ‘de suggesties van de chef’. Hoewel onze keuken zeer modern is, koken onze ervaren koks op traditionele wijze. Daarom serveren wij ook heerlijk gerechten uit een authentieke tandoori klei oven. In onze keuken worden enkel zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen gebruikt. Hierdoor zijn wij ook erg trots op onze curryspecialiteiten, waarin veel van deze melanges worden verwerkt.

Reserveert u snel een tafeltje bij Prince of India in Den Bosch. Zeker ook met uw Dinercheque! Deze kan helaas niet worden gecombineerd met aanbiedingen en acties.

Contactgegevens:

Prince of India
Orthenstraat 272
5211 SX Den Bosch
Telefoon: 
073-6122126
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Prince of India

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Orthenstraat 53
5211 SV Den Bosch
Telefoon: 
073-6130167
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Restaurant Al Mundo

Den Bosch
A la carte and Afhalen
Adres: 
Orthenstraat 284
5221SX Den Bosch
Telefoon: 
0736100564
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Al Mundo

Restaurant Shisha (Ma t/m Do)

Den Bosch
A la carte, Internationaal and Marokkaans
Adres: 
Orthenstraat 356
5211SX Den Bosch
Telefoon: 
0736121507
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Shisha (Ma t/m Do)