Restaurant Al Mundo

Den Bosch (NB)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bij Restaurant Al Mundo kunt u heerlijk dineren in ruil voor uw Dinercheque. U vindt dit Mediterrane restaurant in het gezellige stadscentrum van Den Bosch. Ze staan vooral bekend om de uitstekende balans tussen prijs en kwaliteit. Restaurant Al Mundo is zelfs in 2012 door Special Bite verkozen tot een van de meest bijzondere restaurants in Nederland. Als u hier komt dineren met uw Dinercheque, slaat u dus nooit de plank mis! Ze zijn dagelijks geopend tussen 17u en 22u.

De menukaart van Restaurant Al Mundo is heel veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. U kunt al een driegangenmenu bestellen voor €29,50. Op maandag is dit menu zelfs nog voordeliger! Ons 2-gangenmenu is vanaf €24,50 en voor een hoofdgerecht start u bij €18,50. In ruil voor uw Dinercheque mag u zelf uw driegangenmenu samenstellen. Zo geniet iedereen van zijn of haar ideale maaltijd! Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere gegrilld vlees zoals entrecote en varkenshaas. Ook hebben ze traditionele Mediterrane gerechten zoals de gebakken ossenhaas volgens Italiaans recept. Bent u meer een liefhebber van een lekker stukje vis? Ga dan voor de zalmfilet met dillesaus of de gebakken roodbaars en scampi's in een pittige tomatensaus. Er zit voor iedereen wel wat lekkers bij!

Bij Restaurant Al Mundo kunt u zich echt weer eens laten verwennen met een heerlijk diner. Dit kan eventueel aangevuld worden met een lekker glaasje rode of witte wijn. Ze hebben heerlijke huiswijnen uit onder andere Zuid-Afrika, Italië en Chili. Vraag gerust om de beste wijn-spijscombinaties bij één van de medewerkers! Geniet van een heerlijk diner met uw Dinercheque.

Contactgegevens:

Restaurant Al Mundo
Orthenstraat 284
5221SX Den Bosch
Telefoon: 
0736100564
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Al Mundo

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Orthenstraat 53
5211 SV Den Bosch
Telefoon: 
073-6130167
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Rancho Bravo (Ma-Do , geen e-vouchers)

Prince of India

Den Bosch
A la carte, Afhalen and Indiaas
Adres: 
Orthenstraat 272
5211 SX Den Bosch
Telefoon: 
073-6122126
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Prince of India

Restaurant Shisha (Ma t/m Do)

Den Bosch
A la carte, Internationaal and Marokkaans
Adres: 
Orthenstraat 356
5211SX Den Bosch
Telefoon: 
0736121507
Nationale Diner Cadeaukaart Den Bosch Restaurant Shisha (Ma t/m Do)