Pizzeria Sicilia

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u ook zo dol op de traditionele Italiaanse keuken? Kom dan gezellig dineren bij Pizzeria Sicilia in de Amsterdamse Rivierenbuurt. Neem dan ook vooral uw Dinercheque mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Bij de Italiaanse keuken denkt u natuurlijk aan pasta’s, pizza’s en vakkundig gegrild vlees of vis. Dit is dan ook ruimschoots beschikbaar bij Pizzeria Sicilia. Samen met uw geliefde of vriend/vriendin geniet u in ruil voor uw Dinercheque van een overheerlijk diner. Ook grotere gezelschappen én kinderen zijn van harte welkom.

Pizzeria Sicilia heeft een uitgebreid menu, zodat u altijd precies de Italiaanse lekkernijen kunt bestellen waar u zin in heeft. Het enthousiaste team staat elke dag voor u klaar! Begin uw diner met één van de traditionele voorgerechten zoals parmaham met meloen, carpaccio van ossenhaas of gebakken champignons met rode wijn, knoflook en olijfolie. Bestel daar ook een mooi glas rode of witte wijn bij! Met uw Dinercheque heeft u ruim de keus uit allerlei heerlijke verse pasta’s en pizza’s. Ze hebben uiteraard een aantal klassieke varianten zoals de Pizza Margherita, Pizza Tonno en de Pizza Salami. Wilt u eens iets nieuws proberen? Kies dan voor de Pizza Sicilia met champignons, ei, artisjokken, paprika, salami, ham en olijven.

Ook de vleesliefhebber is bij Pizzeria Sicilia aan het juiste adres. U kunt de Dinercheque namelijk ook omwisselen voor gegrilde entrecote, gegrilde lamskoteletten en nog veel meer. Hier krijgt u natuurlijk ook een portie salade en frietjes bij! Zo geniet iedereen bij Sicilia van een smakelijk en compleet verzorgd diner.

Contactgegevens:

Pizzeria Sicilia
Scheldestraat 85
1078GJ Amsterdam
Telefoon: 
0206646502
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Pizzeria Sicilia

Meer restaurants in de buurt

Het Bestekje

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Scheldestraat 87-89
1078GJ Amsterdam
Telefoon: 
0206702191
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Het Bestekje
Adres: 
Europaplein 59
1078GW Amsterdam
Telefoon: 
0203375259
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Knabbel en Babbel
Adres: 
Scheldestraat 23-25
1078 GD Amsterdam
Telefoon: 
0206757808
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Insieme Ristorante Italiano