Knabbel en Babbel

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Eetcafé
Omschrijving: 

Amsterdam staat bekend om de vele winkels, culturele hoogtepunten en leuke cafés en restaurants. Het is nog best lastig om de échte hotspots te vinden waar de Amsterdammers zelf graag heen gaan, en daarom hebben wij voor u alvast vooronderzoek gedaan naar de leukste eetcafés. waar u met uw dinercheque kunt betalen. Een van deze eetcafés is Knabbel & Babbels, dat is gelegen aan het Europaplein in stadsdeel zuid. Dit eetcafé is in de buurt goed bekend en zit vaak gezellig vol. De gastheren en gastvrouw doen elke avond hun uiterste best om u een plezierige avond te bezorgen onder het genot van een goede maaltijd, een lekker biertje of een glas wijn. Het is de ideale plek om neer te strijken na een werkdag of een dagje uit in Amsterdam.

Het eten bij Knabbel & Babbel bestaat uit echte eetcafé maaltijden. Zo kunt u kiezen uit een lekkere kipsaté, een wienerschnitzel XL, Black Angus steak of een BeefBurger XL voor degenen met grote trek. Vegetarisch eten is ook mogelijk, en wordt op aanvraag voor u bereidt door de kok. Uiteraard krijgt u bij alle gerechten friet, mayonaise en verse salade, zoals dat een echt eetcafé betaamt.

In de warme maanden kunt u ook gezellig borrelen en eten op het terras, dat al vanaf een uur of vijf volstroomt met mensen die van hun werk komen. Deze gezellige drukte gaat tot in de late uurtjes door. Voor een avond onvervalst Amsterdams genieten bent u dan ook van harte welkom met uw dinercheque bij Knabbel & Babbel!

Contactgegevens:

Knabbel en Babbel
Europaplein 59
1078GW Amsterdam
Telefoon: 
0203375259
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Knabbel en Babbel

Meer restaurants in de buurt

Het Bestekje

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Scheldestraat 87-89
1078GJ Amsterdam
Telefoon: 
0206702191
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Het Bestekje

Pizzeria Sicilia

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Scheldestraat 85
1078GJ Amsterdam
Telefoon: 
0206646502
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Pizzeria Sicilia
Adres: 
Scheldestraat 23-25
1078 GD Amsterdam
Telefoon: 
0206757808
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Insieme Ristorante Italiano