Het Bestekje

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Woont u in de buurt van de Amsterdamse Rivierenbuurt of bent u net naar een congres geweest in de RAI? Kom dan gezellig borrelen en/of dineren bij Het Bestekje aan de Scheldestraat. Dit gezellig eetcafé is al meer dan tien jaar een begrip onder buurtgenoten, vanwege de heerlijke grillspecialiteiten voor een betaalbare prijs. U kunt er nu ook uw Dinercheque verzilveren! Restaurant Het Bestekje is dagelijks geopend tussen 16:00 en 1:00.

In de middag kunt u heerlijk borrelen bij Het Bestekje. Bestel bij uw drankje iets van de uitgebreide borrelkaart, zoals de echte Van Dobben bitterballen of de kippenvleugeltjes uit de oven. Grote groepen zijn ook van harte welkom! Blijf daarna gerust hangen voor een aansluitend diner. Met uw Dinercheque heeft u ruim de keus uit diverse gerechten, waarbij vooral heerlijke stukken vlees centraal staan. Overigens hebben ze ook visjes en vegetarische gerechten. Zo vindt iedereen zijn of haar weg in het Bestekje! Ga bijvoorbeeld voor de Black Angus biefstuk, Wienerschnitzel, Ossenhaassaté of de Mixed Grill. Bij dat laatste krijgt u een samenstelling van verschillende gerechten van de grill: kipfilet, varkenshaas, lamskoteletjes en biefstuk. Ideaal voor de ultieme vleesliefhebber met een Dinercheque!

Het bestekje is sinds 1998 gevestigd in de Rivierenbuurt. De informele sfeer en vriendelijke bediening zorgen voor die typische Amsterdamse eetcafé-ambiance. Door haar eigenzinnige twist kan Het Bestekje omschreven worden als een moderne bruine kroeg. U kunt plaatsnemen aan de bar, aan tafel of op het terras. Neem gerust uw Dinercheque mee.

Contactgegevens:

Het Bestekje
Scheldestraat 87-89
1078GJ Amsterdam
Telefoon: 
0206702191
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Het Bestekje

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Europaplein 59
1078GW Amsterdam
Telefoon: 
0203375259
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Knabbel en Babbel

Pizzeria Sicilia

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Scheldestraat 85
1078GJ Amsterdam
Telefoon: 
0206646502
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Pizzeria Sicilia
Adres: 
Scheldestraat 23-25
1078 GD Amsterdam
Telefoon: 
0206757808
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Insieme Ristorante Italiano