Parkhotel Tjaarda

Oranjewoud (FR)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Het zou misschien niet zo snel in u op komen, maar het is ook mogelijk om met uw dinercheque heerlijk te gaan dineren in een restaurant dat onderdeel is van een hotel. Hotels beschikken vaak over hoogwaardige restaurants op een mooie locatie. Zo ook Golden Tulip Hotel Tjaarda Oranjewoud, waar u van harte welkom bent om met uw dinercheque langs te komen voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of een snelle maaltijd. Het hotel is gelegen tussen de mooie Friese bossen en is daarmee een zeer geschikte uitvalsbasis voor activiteiten in de natuur of in een van de omliggende Friese plaatsen. De stad Heerenveen ligt bovendien op minder dan tien minuten rijden van het Hotel, dus recreatiemogelijkheden zijn er in de omgeving genoeg!

Bij Golden Tulip Hotel Tjaarda Oranjewoud heeft u meerdere opties om uw culinaire bezoek met uw dinercheque in te richten. U kunt uitgebreid dineren in het a la carte restaurant ‘de Oranjetuin’, waar u door de chefs en de bediening geheel in de watten gelegd zal worden met de beste gerechten en bijpassende wijnen. Ook kunt u wat laagdrempeliger dineren in het Grand Café, waar u geniet van een heerlijke eetcafé maaltijd in het gezellige café of op het terras waar u in de zomer prinsheerlijk kunt genieten van een hapje of een drankje in de zon met uitzicht op het bos.

Kom zelf de mogelijkheden ontdekken bij Golden Tulip Hotel Tjaarda Oranjewoud en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

Contactgegevens:

Parkhotel Tjaarda
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Parkhotel Tjaarda

Meer restaurants in de buurt

Frisone Pazzo

Heerenveen
Frans, Lokaal and Mediterraans
Adres: 
Burg. Falkenaweg 56
8442LE Heerenveen
Telefoon: 
0513-232172
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Frisone Pazzo

Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine

Oranjewoud
A la carte, Biologisch, Frans, Internationaal and Lokaal
Adres: 
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine
Adres: 
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Grand Café 1834