Frisone Pazzo

Heerenveen (FR)
Soort keuken: 
Frans, Lokaal and Mediterraans
Omschrijving: 

Wanneer u graag met uw dinercheque lekker uit eten wilt gaan in Heerenveen, dan hebben wij nu voor u een restaurant waar een unieke locatie en heerlijk ambachtelijk eten samen komen. In de oude Technische School van Heerenveen, die zich bevindt aan de Burgemeester Falkemaweg 56, huist namelijk restaurant Frisone Pazzo, waar u vanaf nu van  harte bent uitgenodigd met uw dinercheque om te komen proeven van de sfeer en de heerlijke gerechten. Het restaurant heeft tegelijkertijd een industriële look en een gezellige sfeer, waardoor ruimtelijkheid en knusheid samenkomen voor een onvergetelijke avond.

In de keuken worden iedere avond ambachtelijke en verassende gerechten voor u gemaakt, die bestaan uit zo veel mogelijk ingrediënten van Friese bodem. De gerechten zijn geïnspireerd door de Mediterrane keuken en het menu verandert geregeld, zodat u iedere keer weer kunt genieten van de lekkerste producten van het seizoen. Bij Frisone Pazzo werken ze niet met een à la carte menu, maar worden voor u heerlijke menu’s samengesteld van een aantal gangen naar keuze. U kunt het uiteraard aangeven indien u iets niet mag eten of niet lekker vindt, dan houdt de keuken daar rekening mee bij het samenstellen van uw menu! Het is daarnaast mogelijk om met uw dinercheque bij uw menu een bijpassend wijnarrangement te bestellen, dat perfect is afgestemd op de smaken van de verschillende gerechten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit industriële doch gezellige en ambachtelijke restaurant in Heerenveen?  Reserveer dan vlug een tafel bij restaurant Frisone Pazzo en laat u verassen! Uw dinercheque is uiteraard ook van harte welkom.

Contactgegevens:

Frisone Pazzo
Burg. Falkenaweg 56
8442LE Heerenveen
Telefoon: 
0513-232172
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Frisone Pazzo

Meer restaurants in de buurt

Lekkerzzz

Heerenveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dracht 27
8442 BK Heerenveen
Telefoon: 
0513640078
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Lekkerzzz

La Fontaine Heerenveen

Heerenveen
A la carte, Afhalen and Europees
Adres: 
Gemeenteplein 59
8442 MB Heerenveen
Telefoon: 
0513-683950
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen La Fontaine Heerenveen

Grieks Restaurant Meteora

Heerenveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dracht 142
8442 BZ Heerenveen
Telefoon: 
0513629975
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Grieks Restaurant Meteora