Frisone Pazzo

Heerenveen (FR)
Soort keuken: 
Frans, Lokaal and Mediterraans
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant met een unieke sfeer in Heerenveen waar u met uw dinerbon kunt gaan dineren? Wellicht is restaurant Frisone Pazzo wel iets voor u! Frisone Pazzo is een ambachtelijk restaurant dat is gevestigd aan een voormalige oude Technische School aan de Burgemeester Falkenaweg 56. Deze locatie zorgt voor een grote, open ruimte met veel lichtinval en een industriële sfeer. Het is het team van Frisone Pazzo echter gelukt om naast deze industriële look een ambiance van knusheid en gezelligheid te creëren in het restaurant. Deze unieke combinatie is kenmerkend voor restaurant Frisone Pazzo, dat bovendien is onderscheiden voor de duurzame grondslag van het restaurant. U bent hier nu van harte welkom met uw dinercheque

In de keuken van Frisone Pazzo staat een keukenbrigade die – hoe kan het ook anders – op italiaanse wijze met een knipoog naar friesland, de lekkerste gerechten voor u op tafel toveren. Dit leidt tot verassende diners vol van smaak, waar u met uw dinerbon van kunt komen genieten, samen met vrienden, familie, collega’s en anderen! Restaurant Frisone Pazzo werkt niet met een à la carte kaart maar biedt u een met zorg samengesteld menu aan.

Wees welkom om zelf de sfeer en de ambachtelijke gerechten te komen proeven bij dit unieke restaurant en breng snel een bezoek aan restaurant Frisone Pazzo met uw dinercheque.

Contactgegevens:

Frisone Pazzo
Burg. Falkenaweg 56
8442LE Heerenveen
Telefoon: 
0513-232172
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Frisone Pazzo

Meer restaurants in de buurt

Lunchroom Lekkerzzz

Heerenveen
A la carte, Afhalen and Lunch
Adres: 
Dracht 27
8442 BK Heerenveen
Telefoon: 
0513640078
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Lunchroom Lekkerzzz

Grieks Restaurant Meteora

Heerenveen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dracht 142
8442 BZ Heerenveen
Telefoon: 
0513629975
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Grieks Restaurant Meteora
Adres: 
Het Baken 2
8442 PB Heerenveen
Telefoon: 
0513628455
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Bakker Bart Heerenveen