Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine

Oranjewoud (FR)
Soort keuken: 
A la carte, Biologisch, Frans, Internationaal and Lokaal
Omschrijving: 

Culinaire Bistro: Marijke Muoi Wine & Dine - Eerlijk, Puur en Lokaal

Bij ons kunt u genieten van eerlijke en ambachtelijke gerechten, bereid met de beste streekproducten en ingrediënten van lokale leveranciers. Onze sfeervolle bistro biedt een culinaire beleving waarbij smaak en kwaliteit centraal staan.

Concept & Keuken

In een warme en vriendelijke ambiance kunt u genieten van onze culinaire en gastronomische keuken, vergezeld van de beste wijnen. Onze gevarieerde à la carte menukaart biedt een selectie van vis-, vlees- en vegetarische gerechten die perfect passen bij het seizoen. Een unieke ervaring is ons Prieuwkemenu, een proeverij van 10 gerechtjes geserveerd in meerdere gangen, waarbij onze keuken haar creativiteit en vakmanschap laat zien.

Wijnen

Onze zorgvuldig samengestelde wijnkaart biedt een breed scala aan wijnen, zodat u een goed beeld krijgt van de huidige wijnwereld. Bijzonder is dat u kunt kiezen uit maar liefst 70 wijnen per glas. Ons team staat klaar om u te adviseren en te verrassen met passende wijn-spijscombinaties.

Gastheer en Chef-kok

Gastheer Thom van der Heide en zijn gepassioneerde keukenbrigade streven ernaar om elke gast een onvergetelijke avond vol gastronomie en gastvrijheid te bezorgen. Samen met ons toegewijde team van medewerkers staan zij garant voor een geweldige culinaire ervaring. Kom langs en ervaar het zelf!

Gault&Millau

Marijke Muoi Wine & Dine heeft een score van 13,5 punten ontvangen van Gault & Millau, een erkenning van onze uitstekende kwaliteit en service.

Inrichting

De inrichting van onze bistro is warm, eigentijds en gezellig. Met kleurtinten van groen en blauw, verwijzend naar Marijke Muoi (blauw voor koninklijk) en het landschap van Oranjewoud (groen), creëren we een aangename sfeer. Onze imposante bar, unieke wijnbar, muurschilderingen en gastronomische tafel zijn echte eyecatchers die bijdragen aan de totale beleving.

Ook hier kunt u terecht met uw dinercheque of dinerbon!

Contactgegevens:

Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Culinaire Bistro Marijke Muoi Wine & Dine

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Parkhotel Tjaarda

Frisone Pazzo

Heerenveen
Frans, Lokaal and Mediterraans
Adres: 
Burg. Falkenaweg 56
8442LE Heerenveen
Telefoon: 
0513-232172
Nationale Diner Cadeaukaart Heerenveen Frisone Pazzo
Adres: 
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon: 
0513433533
Nationale Diner Cadeaukaart Oranjewoud Grand Café 1834