Landgoed De Uitkijk

Hellendoorn (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Bib Gourmand
Omschrijving: 

Kom met uw Dinercheque lunchen of dineren bij Landgoed De Uitkijk! Dit restaurant bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente. U kunt hier dus niet alleen heerlijk eten, maar ook genieten van de rust en de stilte. Ontsnap van het drukke stadsleven en kom eten bij Landgoed de Uitkijk! U bent van harte welkom en uw Dinercheque is dat ook.

Bij Landgoed De Uitkijk draait alles om puur genieten, ambachtelijke gerechten en regionale seizoensproducten. In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras en in de winter geniet u van een goed glas wijn bij het haardvuur. De echte fijnproevers zijn bij Landgoed De Uitkijk aan het goede adres met hun Dinercheque! Bestel eerst een bijzonder voorgerecht naar keuze, zoals de tartaar van zeebaars of de marbré van wild zwijn. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere de overheerlijke Tournedos Rossini met eendenlever, truffelpuree, geschroeide bloemkool, macademia en cognacsaus. Een bijpassend glas wijn zal dit gerecht perfect begeleiden! Wilt u iets extra feestelijks doen met uw Dinercheque? Ga dan voor de High Tea met sandwiches, scones, quiche, brownies en vele andere zoete lekkernijen.

Landgoed De Uitkijk is ook een uiterst geschikte plek om uw kinderen mee naar toe te nemen. In het speelbos met kabouterhuis kunnen de kleintjes naar hartenlust spelen. Hebben ze trek gekregen na al dat spelen? Dan kunnen ze een keuze maken van de het kindermenu óf genieten van een kinder-High Tea! Neem uw gezin en uw Dinercheque mee naar De Uitkijk.

Contactgegevens:

Landgoed De Uitkijk
Hellendoornsebergweg 8
7447PA Hellendoorn
Telefoon: 
0548-654117
Nationale Diner Cadeaukaart Hellendoorn Landgoed De Uitkijk

Meer restaurants in de buurt

In de Tonne

Hellendoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 66
7447 CT Hellendoorn
Telefoon: 
0548-654265
Nationale Diner Cadeaukaart Hellendoorn In de Tonne

De Gulle Goedzak Nijverdal

Nijverdal
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grotestraat 168
7443BP Nijverdal
Telefoon: 
0548-546048
Nationale Diner Cadeaukaart Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Adres: 
Henri Dunantplein 15
7442 NP Nijverdal
Telefoon: 
0548546525
Nationale Diner Cadeaukaart Nijverdal Lunchroom het Dunant (geen E-vouchers)