In de Tonne

Hellendoorn (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Als u op zoek bent naar een restaurant waar de gezelligheid nog troef, kijk dan niet verder en kom snel naar Hellendoorn. Hier kunt u het restaurant- en zakencentrum In De Tonne vinden. Hier bent u altijd welkom en wordt er voor u altijd een verse kop koffie gezet. Ook heeft u natuurlijk de mogelijkheid om met de Dinercheque te betalen. Het restaurant is niet alleen een bron van gezelligheid maar er is ook een prachtig terras waar u in de zomer heerlijk kunt vertoeven in het zonnetje. Mocht het toch niet zulk mooi zijn kunt u altijd terecht in het restaurant. Of u nou met 2 of 250 man langs wilt komen, u bent altijd welkom. Graag wel even laten dat u met een groep van meer dan 10 man langskomt. Zodat u zeker weet dat er voor allen een plekje is.

Er is voor iedereen wat wils, ook qua arrangementen. U kunt natuurlijk kiezen voor de standaard arrangementen zoals een buffet maar u kunt ook ‘out of the box’ denken en kiezen voor bijvoorbeeld een fiets-arrangement.

Wat het eten betreft is er meer dan genoeg te beleven bij In De Tonne. Ze zijn onlangs begonnen met het aanbieden van ‘De Proeverij’. Dit is een geweldig concept waarbij u recepten kunt proberen die u anders nooit tegen zou komen. Daarnaast is het een onbeperkt eten arrangement. Wat kan er dan nog fout gaan. Mocht u het toch liever wat traditioneler houden dan kunt u natuurlijk ook gewoon van de kaart kiezen. De Schnitzel is een favoriet van de vaste gasten.

 

U wordt snel verwacht bij In De Tonnne. Vergeet uw Dinercheque niet.

Contactgegevens:

In de Tonne
Dorpsstraat 66
7447 CT Hellendoorn
Telefoon: 
0548-654265
Nationale Diner Cadeaukaart Hellendoorn In de Tonne

Meer restaurants in de buurt

Landgoed De Uitkijk

Hellendoorn
A la carte and Bib Gourmand
Adres: 
Hellendoornsebergweg 8
7447PA Hellendoorn
Telefoon: 
0548-654117
Nationale Diner Cadeaukaart Hellendoorn Landgoed De Uitkijk

De Gulle Goedzak Nijverdal

Nijverdal
A la carte and Afhalen
Adres: 
Grotestraat 168
7443BP Nijverdal
Telefoon: 
0548-546048
Nationale Diner Cadeaukaart Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Adres: 
Henri Dunantplein 15
7442 NP Nijverdal
Telefoon: 
0548546525
Nationale Diner Cadeaukaart Nijverdal Lunchroom het Dunant (geen E-vouchers)