De Gulle Goedzak Nijverdal

Nijverdal (OV)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Met uw Dinercheque is het nu mogelijk om te komen genieten bij De Gulle Goezak. Combineer een dagje wandelen of fietsen in de prachtige natuur van Overijssel met een bezoekje aan ons restaurant. Kom dan bij ons tot rust met de lekkerste gerechten van de professionele keuken in onze sfeervolle en trendy inrichting.

Onze koks gaan voor u aan de slag en zullen er alles aan doen om van uw bezoek bij ons een onvergetelijk bezoek te maken. Wij zullen u vanaf binnenkomst tot vertrek helemaal in de watten leggen. Neem bij ons plaats en kijk op onze prachtige en zorgvuldige menukaart. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van verschillende heerlijke gerechten. Kies een van de gerechten en laat u verrassen! Wij zorgen er voor dat elk gerecht dat bij u op tafel komt bereid is met de meest heerlijke producten. In ons restaurant hebben we geen ingewikkelde gerechten, maar bieden wij precies waar u aan toe bent! Denk hierbij aan heerlijke broodjes, snacks of een lekker diner. Ons personeel kunt u gerust om hulp vragen. Kom langs met uw Dinercheque en laat u verrassen door onze heerlijke opties. In de warme zomermaanden kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op ons terras en geniet dan van uw heerlijke maaltijd en drankje in de frisse buitenlucht. Ons oplettende en attente personeel doet er alles aan om uw avond bij de Gulle Goedzak tot een perfect avondje te maken.

Een restaurant met attente bediening, heerlijk eten, heerlijk drinken en ook nog eens gelegen op een mooie plek, waarom zou u niet komen? Uw Dinercheque kunt u ook bij ons besteden.

Contactgegevens:

De Gulle Goedzak Nijverdal
Grotestraat 168
7443BP Nijverdal
Telefoon: 
0548-546048
Nationale Diner Cadeaukaart Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal

Meer restaurants in de buurt

In de Tonne

Hellendoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dorpsstraat 66
7447 CT Hellendoorn
Telefoon: 
0548-654265
Nationale Diner Cadeaukaart Hellendoorn In de Tonne

Landgoed De Uitkijk

Hellendoorn
A la carte and Bib Gourmand
Adres: 
Hellendoornsebergweg 8
7447PA Hellendoorn
Telefoon: 
0548-654117
Nationale Diner Cadeaukaart Hellendoorn Landgoed De Uitkijk
Adres: 
Henri Dunantplein 15
7442 NP Nijverdal
Telefoon: 
0548546525
Nationale Diner Cadeaukaart Nijverdal Lunchroom het Dunant (geen E-vouchers)