L invite le Restaurant

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

L’invité le Restaurant is een unieke eetgelegenheid, gevestigd in de gezellige Jordaan in hartje Amsterdam. Zoals de naam u waarschijnlijk al doet vermoeden, kunt u hier terecht voor een klassieke Franse maaltijd. L’invité le Restaurant is ook aangesloten bij de Dinercheque! Het leuke aan dit restaurant is dat ze producten gebruiken die iedereen kent, maar niet zo vaak eet. Dit maakt de gerechten zowel vertrouwd als verassend! U kunt er zeven dagen per week terecht vanaf 18:00. Vergeet niet om uw Dinercheque mee te nemen voor de betaling.

De chef van L’invité le Restaurant werkt uitsluitend met pure en onbewerkte ingrediënten. Zo serveren ze vers gevangen vis, Nederlands vlees en veel mooie biologische groenten uit het seizoen. Als u van bijzondere gerechten houdt, bent u bij L’invité le Restaurant aan het goede adres met uw Dinercheque. U vindt er klassieke Franse gerechten met hier en daar een eigenzinnige twist. Zo kunt u voor slechts €59 een proeverij van zeven gangen bestellen. Deze wordt regelmatig aangepast of vervangen aan de hand van de seizoenen. Wat u onder andere in zo’n proeverij tegen kunt komen zijn zilte zeegroenten, vergeten groenten, cantharellen, truffel, makreel, zeebaars, hert, houtduif en kruiden zoals saffraan en steranijs. Het is overigens ook mogelijk om een geheel vegetarische proeverij te bestellen!

Heeft u bepaalde dieetwensen of allergieën? Als u dit bij uw reservering aangeeft, kunnen de gerechtjes in de proeverij aangepast of vervangen worden. Zo kan iedere gast genieten van een bijzonder diner. Uw Dinercheque is bij L’invité le Restaurant goed besteed!

Contactgegevens:

L invite le Restaurant
Bloemgracht 47
1016KD Amsterdam
Telefoon: 
020-5702010
Nationale Diner Cadeaukaart  L invite le Restaurant

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Rozengracht 5
1016 LP Amsterdam
Telefoon: 
020-6386246
Nationale Diner Cadeaukaart  Amigo Grill Rozengracht
Adres: 
Tweede Leliedwarsstraat 13
1015 TB Amsterdam
Telefoon: 
020-4216374
Nationale Diner Cadeaukaart  Mantoe

Amigo Grill Prinsengracht

Amsterdam
Argentijns and Grill
Adres: 
Prinsengracht 188
1016HC Amsterdam
Telefoon: 
0208451081
Nationale Diner Cadeaukaart  Amigo Grill Prinsengracht