Amigo Grill Rozengracht

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
Grill
Omschrijving: 

Bent u iemand die ’s nachts wakker gemaakt mag worden voor een lekker en sappig stukje vlees? Dan lijkt het u vast ook wel wat om heerlijk te dineren bij een restaurant waar ze zijn gespecialiseerd in het bereiden van traditionele Argentijnse vleesgerechten. Als u hier ook nog eens met uw dinercheque kunt betalen is het feestje helemaal compleet! Goed nieuws, want dit kan voor u nu werkelijkheid worden bij Amigo Grill Rozengracht!

Dit laagdrempelige Argentijnse restaurant bereidt met veel liefde de heerlijkste specialiteiten, waar u aan het eind van de avond met uw dinercheque voor kunt betalen. De centrale ligging van het restaurant maakt het bovendien de perfecte plek om te gaan eten voorafgaand aan een avondje stappen. De koks van restaurant Amigo Grill Rozengracht weten wel raad met een stuk vlees en de grill. Ze hebben jarenlange ervaring in het vak en zullen u verwennen met de lekkerste spareribs, t-bone steak, rib-eye en nog veel meer. Hiervoor gebruiken ze uiteraard vlees van goede kwaliteit om u zo een smaakvol diner te garanderen. De bediening voorziet u vervolgens van de lekkerste bijpassende Argentijnse wijnen. Wanneer u dit restaurant bezoekt met uw dinercheque, kunt u bovendien een gastvrij onthaal en goede service verwachten.

Lijkt het u wel wat om een goed stuk vlees te gaan eten in dit Argentijnse restaurant? Twijfel dan geen moment en kom met uw dinercheque richting de Rozengracht. U zult warm worden onthaalt in het restaurant en volop genieten van een gezellige en smaakvolle avond uit eten in het prachtige Amsterdam.

Contactgegevens:

Amigo Grill Rozengracht
Rozengracht 5
1016 LP Amsterdam
Telefoon: 
020-6386246
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Amigo Grill Rozengracht

Meer restaurants in de buurt

L invite le Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Bloemgracht 47
1016KD Amsterdam
Telefoon: 
020-5702010
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam L invite le Restaurant

Amigo Grill Prinsengracht

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Prinsengracht 188
1016HC Amsterdam
Telefoon: 
0208451081
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht

Mr. & Mrs. Watson

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Linnaeuskade 3H
1098BC Amsterdam
Telefoon: 
0202619360
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mr. & Mrs. Watson