Amigo Grill Prinsengracht

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte and Afhalen
Omschrijving: 

Bent u iemand die we ’s nachts wakker mogen maken voor een lekker en sappig stukje vlees? Dan lijkt het u vast ook wel wat om heerlijk uit eten te gaan bij een restaurant waar ze zijn gespecialiseerd in het bereiden van traditionele Argentijnse vleesgerechten. Wanneer u in dit restaurant dan ook nog met uw dinercheque kunt betalen is het feestje helemaal compleet. Goed nieuws, want dit kan voor u nu werkelijkheid worden en wel in het centrum van Amsterdam bij Amigo Grill Prinsengracht. Dit laagdrempelige Argentijnse restaurant bereidt voor u met veel liefde heerlijke gerechten, waar u aan het eind van de avond met uw dinercheque voor kunt betalen. De centrale ligging van het restaurant maakt het bovendien de perfecte plek om te gaan eten wanneer u ervoor of erna een andere activiteit in het centrum van Amsterdam op de planning heeft staan.

De koks van restaurant Amigo Grill Prinsengracht weten wel raad met een stuk vlees en een grill. Zij hebben al jaren lang ervaring in het vak en zullen u verassen met de lekkerste spareribs, t-bone steaks, rib-eyes en nog veel meer. Hiervoor gebruiken ze uiteraard vlees van goede kwaliteit om voor u een zo smaakvol mogelijk diner te garanderen. De bediening voorziet u vervolgens van de lekkerste bijpassende Argentijnse wijnen. U kunt wanneer u dit restaurant bezoekt met uw dinercheque bovendien een gastvrij onthaal en goede service verwachten.

Lijkt het u wel wat om een goed stuk vlees te gaan eten in dit Argentijnse restaurant? Twijfel dan niet langer en kom met uw dinercheque richting de Prinsengracht. U zal warm worden ontvangen in het restaurant voor een gezellige en smaakvolle avond uit eten in de stad Amsterdam.

 

Contactgegevens:

Amigo Grill Prinsengracht
Prinsengracht 188
1016HC Amsterdam
Telefoon: 
0208451081
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Amigo Grill Prinsengracht

Meer restaurants in de buurt

L invite le Restaurant

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Bloemgracht 47
1016KD Amsterdam
Telefoon: 
020-5702010
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam L invite le Restaurant
Adres: 
Rozengracht 5
1016 LP Amsterdam
Telefoon: 
020-6386246
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Amigo Grill Rozengracht

Mr. & Mrs. Watson

Amsterdam
A la carte and Afhalen
Adres: 
Linnaeuskade 3H
1098BC Amsterdam
Telefoon: 
0202619360
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Mr. & Mrs. Watson