Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill

Giethoorn (OV)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Eetcafé
Omschrijving: 

Altijd al sfeervol willen genieten in een van de mooiste dorpen van Nederland? Het Venetië van het noorden wordt Giethoorn ook wel genoemd. In Giethoorn vindt u ook het fantastische Eetcafé Giethoorn. Wanneer u een van de mooie authentieke bruggen over de dorpsgracht oversteekt treft u Eetcafé Giethoorn. Neem uw dinercheque mee en geniet hier van een van de meeste heerlijke gerechten.

Bij Eetcafé Giethoorn kunt u helemaal tot rust komen door de gemoedelijke sfeer, warme uitstraling en de uitstekende service. Bij ons heeft u de mogelijkheid om vanaf ons terras in een leuke rondvaartboot te stappen of u stapt zelf in een eigen fluisterbootje. Wanneer u de hele dag Giethoorn te water heeft verkent, dan kunt u heerlijk neerdalen in ons restaurant of ons mooie restaurant. Een heerlijk diner bij ons is vanzelfsprekend de perfecte afsluiting van uw dag. Neem uw dinercheque mee en sluit uw dag op de perfecte manier af. Geniet van een van onze heerlijk gerechten in een prachtige sfeervolle en schilderachtige omgeving. Eetcafé verwelkomt iedereen, zo ook gezinnen. Voor de kinderen is er bij ons genoeg speelgelegenheid. Ons restaurant weet zich bij feestelijkheden en dergelijke om te toveren tot een enorm gezellig muziekcafé waar u tot in de late uurtjes kunt dansen en luisteren naar de leukste muziek.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons gemoedelijke restaurant of ons heerlijke terras. Neem uw dinercheque mee en geniet van het heerlijke eten, de gemoedelijke sfeer, de warme uitstraling en de uitstekende service. Hopelijk tot snel!

Contactgegevens:

Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill
Binnenpad 49
8355 BR Giethoorn
Telefoon: 
0521712422
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Eetcafé Giethoorn - Burgers & Grill

Meer restaurants in de buurt

Grand Cafe Fanfare

Giethoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon: 
0521361600
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grand Cafe Fanfare

De Rietstulp

Giethoorn
A la carte and Afhalen
Adres: 
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Telefoon: 
0521-361833
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn De Rietstulp
Adres: 
Binnenpad 54
8355 BT Giethoorn
Telefoon: 
0521361270
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grachthof Giethoorn | Restaurant & Bootverhuur