De Rietstulp

Giethoorn (OV)
Soort keuken: 
A la carte
Omschrijving: 

Restaurant de Rietstulp ligt op ongeveer 300 meter van de historische dorpskern van het prachtige Giethoorn, dat in de volksmond soms zelfs ‘Hollands Venetië’ wordt genoemd. In deze prachtige omgeving met karakteristieke bruggetjes, bootjes en veel groen ligt dit sfeervolle restaurant aan de Hylkemaweg en de Cornelisgracht. Hier vindt u diverse culinaire mogelijkheden van goede kwaliteit  voor elke portemonnee. De gastvrije bediening staat hier de hele dag klaar om u te ontvangen. Uw Dinercheque wordt hier geaccepteerd!

 

Wij bieden u een heerlijke lunch of een fantastisch à la carte diner. Wij serveren een grote verscheidenheid aan gerechten, zodat er voor iedereen wat wils bij zit. Bij de lunch bieden wij u bijvoorbeeld van een royale lunchsalade, maar ook een traditionele uiensoep met brood of een ambachtelijke pannenkoek. Met het diner kunt u een uitgebreid menu samenstellen of  kiezen van het plate-menu.

Voor een High Tea of een lekkere brunch bent u bij ons ook aan het juiste adres. De bierliefhebber kan bij ons gaan voor een High Beer. Dit betekent dat u verschillende bieren zult proeven gecombineerd met warme en koude hapjes. Onze gerechten zijn heel gevarieerd, maar worden allemaal bereid met de beste producten.

Voor grotere groepen is het ook mogelijk om bij ons uitgebreid te ontbijten met een luxe koffietafel of een gezellige picknick. Ook kunnen wij dan een buffet organiseren of een zomerse barbecue. Kijk vooral op onze site voor alle mogelijkheden.

 

Wij hopen u snel ons gezellige restaurant te mogen verwelkomen. Het prachtig met riet-overdekte gebouw heeft een groot terras waar het op warme dagen heerlijk toeven is. Hopelijk tot snel en vergeet niet uw Dinercheque!

Contactgegevens:

De Rietstulp
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Telefoon: 
0521-361833
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn De Rietstulp

Meer restaurants in de buurt

Adres: 
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon: 
0521361600
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Grand Cafe Fanfare
Adres: 
Beulakerweg 167
8355 AG Giethoorn
Telefoon: 
0521361231
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn Restaurant Hollands Venetie

De Witte Hoeve

Giethoorn
A la carte
Adres: 
Zuiderpad 32
8355 CA Giethoorn
Telefoon: 
0521361428
Nationale Diner Cadeaukaart Giethoorn De Witte Hoeve