Caffe La Strada

Amsterdam (NH)
Soort keuken: 
A la carte, Indiaas and Italiaans
Omschrijving: 

Heeft u wel eens gehoord van de World of Food, het grootste en meest spectaculaire eet-en horecatrefpunt van Amsterdam, waar u met uw dinercheque kunt gaan eten? World of Food is een grote overdekte markt in een spectaculair getransformeerde oude parkeergarage, waar u heerlijk kunt eten. Toch is het zeker geen ‘eetschuur’, maar juist een nieuwe eetbeleving waar u bij meer dan 25 verschillende horecaondernemers de smaken uit alle hoeken van de wereld kunt gaan ontdekken! World of Food biedt culinaire ondernemers uit Zuidoost de kans de lekkerste gerechten uit exotische keukens te presenteren aan een divers publiek. Verschillende culturen ontmoeten elkaar op deze manier en daarmee wordt door stadsdeel Amsterdam Zuid-Oost een goed stap gezet in de culinaire vernieuwing van dit deel van de stad.

Het is een investering in de toekomst; de ambitie om het culinair ondernemerschap in het stadsdeel te stimuleren door een plek te creëren waar de multiculturele keuken van Amsterdam Zuidoost kan groeien en bloeien was er al langer, maar in 2010 werd dit plan echt tot uitvoering gebracht en werd World of Food geopend in de parkeergarage Develstein. Bij veel van de deelnemende horeca ondernemingen bent u ook van harte welkom met uw dinerbon zoals bij Caffé La Strada.

U kunt met uw dinercheque van een heerlijke Italiaanse koffie genieten bij Caffé La Strada. Dit heerlijke café biedt u naast de allerbeste koffie ook een echt Italiaans ontbijt en een stevige lunch met als specialiteit een exclusieve tosti-kaart. Alle gerechten worden bereid met verse producten, zodat u echt de smaak van Italië kunt proeven bij uw bezoek met uw dinerbon. Voor de echte koffieliefhebber is een bezoek aan Caffé La Strada meer dan de moeite waard. 

Contactgegevens:

Caffe La Strada
Daalwijkdreef 100
1071CJ Amsterdam
Telefoon: 
06-17632477
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Caffe La Strada

Meer restaurants in de buurt

Taste of Africa

Amsterdam
A la carte, Internationaal and Speciaal
Adres: 
Develstein 100F
1102Ak Amsterdam
Telefoon: 
0643844042
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Taste of Africa

Ailien's Moksi Alesie

Amsterdam
A la carte, Spaans and Surinaams
Adres: 
Develstein 100
1102AK Amsterdam
Telefoon: 
0642464892
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Ailien's Moksi Alesie

GoldCoast

Amsterdam Zuidoost
A la carte and Afhalen
Adres: 
Develstein 100
1102 AK Amsterdam Zuidoost
Telefoon: 
0629603355
Nationale Diner Cadeaukaart Amsterdam Zuidoost GoldCoast