Xin Hua

Harlingen (FR)
Soort keuken: 
A la carte, Afhalen and Chinees
Omschrijving: 

Bent u op zoek naar een bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque in de Friese plaats Harlingen? In deze nautische plaats kunt u nu heerlijk komen dineren bij Chinees-Indisch restaurant Xin-Hua. Dit restaurant is gelegen in een prachtig wit hoekpand vaan de Grote Bredeplaats en is dé plek om lekker Chinees-Indisch te eten in Harlingen. Vele bewoners, passanten en watersporters hebben dit restaurant al weten te vinden, en u bent nu met uw dinercheque ook van harte welkom om de smaken van de Chinees-Indische keuken te leren kennen!

Op de menukaart van restaurant Xin-Hua staan vele verschillende Chinese en Indische rijsttafels, evenals verschillende menu’s. Bent u in een spontane bui? Bestel dan het verassingsmenu van de chef, dat slechts € 21,00 per persoon kost en door de chef in overleg met u wordt samengesteld en daardoor afgestemd op basis van uw smaak en de vakkennis van de koks. Zo kunt u het beste uit de Chinees-Indische keuken proeven en dat van de meest verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten! Liever zelf kiezen? U heeft onder andere de keus ui een Canton Menu, Peking Menu, Xin-Hua menu en een Shang Hai Seafood Menu. Alles even lekker en tekenend voor de Chinees-Indische cuisine.

Laat u door de bediening vooral informeren over de mogelijkheden en de verschillende smaken die de Chinees-Indische keuken rijk is. Deze keuken biedt namelijk zo veel verschillende smaken dat er voor eenieder wel een passend gerecht te vinden is. Kom snel zelf een bezoek brengen aan dit Chinees-Indische specialiteitenrestaurant en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij een bezoek aan Xin-Hua!

Contactgegevens:

Xin Hua
Grote Bredeplaats 2
8861BB Harlingen
Telefoon: 
0517415781
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Xin Hua

Meer restaurants in de buurt

Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)

Harlingen
Lekker Top-100 and Lekker Top-500
Adres: 
Havenplein 1
8861XA Harlingen
Telefoon: 
0517858600
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Adres: 
Kleine Bredeplaats 9
8861BV Harlingen
Telefoon: 
0517417900
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Pizzeria Roma 1981

Eats and sweets by Mijke

Harlingen
A la carte and Afhalen
Adres: 
Voorstraat 62
8861 BN Harlingen
Telefoon: 
0682528447
Nationale Diner Cadeaukaart Harlingen Eats and sweets by Mijke